Hvordan køber man billetter til Real Madrid’s hjemmekampe ?

Der findes 2 muligheder:

1. Enten møder man op på stadion og køber billetterne der ved billetkontoret. Det er på gaden Avenida de Concha Espina bagpå sydtribunen.

2. Eller også bestiller man billetterne over Internettet og afhenter dem så på stadion. (Dette er gældende hvis man ikke har fast bopæl i Spanien). Det er på gaden calle Rafael Salgado på bagsiden af nordtribunen.
Billetportalen hvor man kan købe billetter til Real Madrid’s hjemmekampe hedder ServiCaixa. Det er også her hvor man købe billetter til FC Barcelona , Espanyol, Atletico Madrid og Valencia:

På spansk: billetter til Real Madrid

Eller på engelsk: billetter til Real Madrid

Man skal være opmærksom på at selvom det ser udsom der er udsolgt kan der godt komme billetter til salg på et senere tidspunkt. Sæsonkortholdere kan nemlig sætte deres billet til salg hvis de ikke selv møder op og ofte beslutter de først i ugen op til en kamp hvorvidt de vil gå på stadion den kommende weekend. Dette er specielt værd at notere sig da de fleste billetter på Bernabeu går til sæsonkortsholdere.

Billetter der købes over Internettet kan afhentes på nordsiden af stadion ved luge nummer 41. Her skal man bruge det samme kreditkort som man brugte da man købte dem over Internettet. Der sidder en automat udenfor lugen hvor man swiper sit kort og så skriver automaten de billetter ud som man har bestilt.
kortet nedenfor er placeringen af de 2 steder angivet + metro stationen Santiago Bernabeu. Klik på de blå faner for forklaring!

Det er ret let at komme til stadion med metro og derfor tager vi udgangspunkt ved udgangen fra metro stationen der har samme navn som stadion: Santiago Bernabeu. Man følger blot skiltene i metroen så kommer man op lige vest for stadion. Hvis man så følger endetribunen fra vest mod øst kommer man lige til billetkontoret. Hvis man har købt over Internettet kan man så fortsætte op af calle del Padre Damain. Så kommer man forbi spillerindgang , restaurant og Real Madrid’s officielle fanshop. Ved det nordøstlige hjørne af stadion kan Internet billetterne så afhentes.

Reklamer

Tags: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: