Atletico Madrid B – trøje – short – strømper

Udover Real Madrid findes der 3 andre profesionelle fodboldklubber i Madrid. Atletico Madrid og Getafe i La Primera Division og Rayo Vallecano i La Segunda Division.
I Spanien har klubberne typisk også et talent hold der er klubbens andet hold. Dette hold deltager i turneringssystemet på lige fod med første holdet. Den eneste regel der er går på at holdene ikke må spille i samme række. Atletico Madrid og Real Madrid’s talent hold spiller begge i Segunda B der er den tredje bedste række i Spanien.
Andet holdet består af en række unge spillere der har klaret udskillelsesløbet op igennem ungdomsrækkerne og hvoraf nogle få også vil komme videre og få fuldtids profesionelle kontrakter enten hos Atletico Madrid eller en anden klub i La Primera eller La Segunda.
Her fokuserer vi imidlertid på spilletøjet. Atletico Madrid B spiller i samme sæt som første holdet med et par enkelte forskelle. Der er ikke noget LFP ærmemærke på højre ærme. Men på trods af dette står det alligevel skrevet: “Temporada 2009/10” hvilket betyder “Sæsonen 2009/10”.

Atletico Madrid B player

Spillerne bruger heller ikke shorts nummer som man kan se udaf billedet både ovenfor og nedenunder. På Atletico Madrid der spiller i la Primera Division har spillerne et shortsnummer på over logoet. Det har Atletico Madrid B ikke.

Atletico Madrid players entering the camp before kick off

Spillerne bruger de officielle Atletico Madrid tal med logo indgraveret men der er ikke noget navn på trøjen. Sponsorlogoerne er de samme som Atletico Madrid A: KIA og KYOCERA.

am-B-start-of-match

Atletico Madrid B strømperne er de samme som A-holdet bruger. Som kan ses af billedet foretrækker nogle spillere at trække dem helt op mens andre foretrækker at folde den øverste kant.

Atletico Madrid B spiller med en adidas kampbold selvom klubben er sponsoreret af Nike. LFP turneringen er ligeledes sponsoreret af Nike men muligvis har kampene i Segunda B en anden sponsor eller muligvis foretrækker Atletico Madrid ganske enkelt at spille med en adidas fodbold.

Reklamer

Tags:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: