Profil Real Madrid spiller Lass 10 trøje – shorts – strømper – støvler

Den franske midtbanespiller Lassana Diarra også kaldet Lass, for at undgå forvekslinger med Mahamadou Diarra, er tiltænkt at skulle udgøre den defensive midtbane hos Real Madrid sammen med Xabi Alonso. Efter Sneijder’s afgang til Inter har Lass fået trøje nummer 10. Ikke helt ufortjent da Lass har et godt skud fra distancen og er yderst målfarlig og dermed adskiller sig i en væsentlig henseende fra en tidligere fransk midtbanestjerne for Real Madrid – Makelele.

Som kan ses på billedet bærer Lass sin trøje løst udenpå shortsene. Trøjen ser ud til at være ret lang og gå helt ned til albuerne på armene. Trøjen ser også ud som om den går ret langt ned på benene i længden. Så tilsyneladende foretrækker Lass at have en trøje der er stor i størrelsen.

Lass 10 walking off at half time

På næste billede ses Lass forfra ved opdækning ved et Deportivo frispark. Shorts nummer 10 med tydelige Real Madrid logoer nederst i tallene. Desuden ser man hvordan strømperne sat op med den øverste kant foldet.

Real Madrid multi-player photo

Lass spiller i Mercurial Vapor og man kan svagt ane at navnet Lass står skrevet på støvlen. Det andet sæt ben tilhører brasilianeren Marcelo og man kan se at der et brasiliansk flag på hans støvler. Lass har tape omkring anklen formentlig for at holde benskinnen på plads. Øverst på strømpen under folden sidder der formentlig et stykke tape mere der holder den øverste del på plads. Banen vandes inden kampen og mange spillere bruger derfor skrueknopper. Det kunne se ud som om det også var tilfældet hos Lass.

Lass and Marcelo boots

Reklamer

Tags: , , ,

En kommentar to “Profil Real Madrid spiller Lass 10 trøje – shorts – strømper – støvler”

  1. Jacob Harbo stefansen Says:

    i styrer!!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: