Real Madrid’s gamle træningsanlæg – 4 Torres

Florentino Perez solgte Real Madrid’s gamle træningsanlæg til Madrid’s bystyre omkring år 2000-2001 og fik dermed slettet en stor del af Real Madrid’s daværende gæld. Det var tilbage i hans første periode som Præsident i klubben fra år 2000 til år 2006.

Billedet herunder viser det nye forretningsområde set vest fra. Da der ikke er mange høje bygninger i Madrid skiller disse 4 nye skyskrapere sig kraftigt ud fra den øvrige boligmasse.

4 Torres Madrid nord

4 Torres Madrid nord

Området er nu blevet udviklet til forretningskvarter med de højeste bygninger i Spanien: se liste over de højeste bygninger i Spanien. På kortet kan man se bygningernes placeringer i det nordlige Madrid.

Real Madrid har så bygget en ny Ciudad Deportivo som ligger i Valdebebas ikke langt fra lufthavnen Barajas. Dette nye træningsanlæg hedder Ciudad Real Madrid (Real Madrid byen).

På det følgende billede kan man se hvordan tårnene ser ud tæt på. Billedet er taget sydfra – i retning Plaza Castellano. Der er ikke megen nattebelysning. Om det skyldes at bygninger står halvtomme eller om det er for at spare strøm skal være usagt.

Madrid 4 Torres Business Area

Madrid Cuatro Torres Business Area

Reklamer

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: