Real Madrid træningsanlæg Ciudad Real Madrid

Real Madrid har et stort træningsanlæg i det nordlige Madrid tæt på lufthavnen Barajas. Området hedder Ciudad Real Madrid (altså Real Madrid byen) og indeholder træningsanlæg til både Real Madrid A , B og C holdene samt til ungdomsholdene. Der er desuden også omklædning, læge faciliteter med videre. Området er imidlertid kun åbent hvis man er “socio” (dvs. medlem af Real Madrid med stemmeret til præsident valg) eller har et “carnet madrista” der er et medlemskort der giver en række medlemsfordele men uden at man har stemmeret til præsidentvalg eller mulighed for at købe sæsonkort til Real Madrid’s hjemmebanekampe på Estadio Santiago Bernabeu.
For at komme til træningsanlægget kan man tage metro’en til stationen Campo de las Naciones. Denne station ligger lige ved Madrid’s messecenter og hvis der er messe i byen er der masser af folk og mange taxier der venter udenfor. For at komme videre til Real Madrid’s træningsanlæg eller Estadio Alfredo di Stefano kan man enten gå ad Via de Dublin, tage bus nummer 118 der kan tage en med noget af vejen eller tage en taxa.

Her ses indgangen til Real Madrid’s træningsanlæg. Den hvide bil tilhører den brasilianske spiller Marcelo med trøje nummer 12. Det er en hvid Audi sportsvogn. Real Madrid og de andre spanske klubber træner som regel enten om morgenen klokken 10 (manana) eller om aftenen (tarde) klokken 18. I løbet af dagen er der simpelthen for varmt i løbet af sommeren.

Ciudad Real Madrid entrance

Real Madrid’s andethold eller talentholdet spiller på hjemmebane på Stadion Alfredo di Stefano der ligger lige ved siden af Ciudad Real Madrid. Da selve træningsanlægget er lukket for offentligheden og kun åbent for medlemmer og da stadion Alfredo di Stefano er åbent for det brede publikum er de ikke integreret men ligger blot ved siden af hinanden.

Estadio Alfredo Di Stefano

Reklamer

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: