Espanyol – Real Madrid 0-3 – kampreferat

Forsiden på Madrid sportsavisen AS hedder: UN MADRID IMPERIAL. Kan oversættes i retning af “Et dominerende Real Madrid hold” eller “et kejserligt Real Madrid”. Underoverskriften hedder “Funcionan las rotaciones – fantastico Kaka – cinco canteranos – golazo de Cristiano”. Dette betyder: rotationsprincippet fungerer – en fantastisk spillende Kaka – 5 spillere fra ungdomsafdelingene – et super mål af Cristiano Ronaldo.

AS: Un Madrid Imperial

AS: Un Madrid Imperial

Målscorerne for Real Madrid i kampen var Granero , Guti og Cristiano Ronaldo. De 5 spillere fra ungdomsakademiet som er i Real Madrid’s førstehold trup er: Raul, Casillas, Guti, Granero og Arbeloa.

AS giver spillerne karakter for indsatsen. Højeste karakter er 3 og laveste er 1.
Her er spillernes karakter for kampen mod Espanyol:
Casillas 1 – Arbeloa 1 – Albiol 2 – Metzelder 2 – Marcelo 2 – Guti 2 – Alonso 2 – Kaka 3 – Granero 2 – Higuain 1 – Benzema 1 – Ronaldo 1 – Raul 1 – Lass uden for bedømmelse (spillede kun de sidste 10 minutter).

Kampreferatet fylder de første 11 sider i avisen. Efter kampen var der interview med Real Madrid træner Pellegrini:
Spørgsmål: Var den hårdere og vanskeligere kamp end forventet ?
Svar: Første halveg var meget lige. Det lykkedes os at score et mål og en anden god mulighed blev afværget af Kameni (målmand hos Espanyol). Jeg synes vi vandt fortjent. Real Madrid fortjente klart at vinde og det med mere end et enkelt måls forskel. Jeg ved ikke om slutresultatet var for stort. Jeg så et meget koncentreret og solidt Real Madrid hold. En sejr kan aldrig være blid. Desuden var banen umulig at spille på.
Spørgsmål: Var det et uretfærdigt stort nederlag for Espanyol?
Svar: Jeg synes ikke at sejren var for stor. Hvis man kigger på antallet af chancer til hvert hold. Espanyol kom stort set kun indtil vores straffesparksfelt.
Spørgsmål: Har det fungeret med rotationsprincippet ?
Svar: De der ikke spillede landsholdsfodbold den sidste uge vidste på forhånd at de ville udgøre kernen på holdet i dag. Jeg har stor tillid til alle spillere i truppen. I dag var det Granero og Guti der var de dominerende men alle spillere i truppen vil komme til at spille en vigtig rolle.
Spørgsmål: Hvad synes du om Granero’s indsats ?
Svar: Han spillede virkelig godt og der 18 kampe mellem nu og december så der bliver muligheder for alle spillere.
Spørgsmål: Er et åg blevet løftet fra Cristiano Ronaldo’s skuldre?
Svar: Jeg synes ikke han har et sådan åg på skuldrene. Han er ved at vænne sig til at spille i en ny liga. Man studerer ham i for megen detalje.

Reklamer

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: