Real Madrid profil: Kaka 8 trøje – shorts – strømper – støvler

Kaka spiller med trøje nummer 8 i Real Madrid. For sæsonen 2008/09 spillede argentineren Gago med nummer 8 i Real Madrid. Gago er stadigvæk i Real Madrid og derfor måtte han altså afgive nummeret for at Kaka kun få det. Dette var imidlertid ikke noget problem fordi i Argentina er nummer 5 det klassiske nummer til den bagerste midtbanespiller. Redondo er et eksempel på en tidligere legendarisk Real Madrid spiller med nummer 5 også fra Argentina. Så Gago ville hellere end gerne bytte nummer 8 ud med nummer 5. Kaka ville hellere have nummer 8 end nummer 5 fordi han ikke ville være en “ny Zidane” men derimod sig selv og skabe en epoke i Real Madrid på egne præmisser.

På billedet ses Kaka med ryggen til kameraet. Man ser trøjen med KAKA’ 8 i det sorte Real Madrid tryk der bruges for sæsonen 2009/10. Man kan også se at Kaka holder trøjen inden for bukserne. Mange spillere har den til at hængt løst udover shortsene men Kaka har trøjen inden i shortsene.

Kaka being substituted with Guti

På dette billede ses Kaka binde sine snørrebånd. Man kan se at der er et 8 tal på venstre lår på shortsene. Man kan også se at der er et lille Real Madrid logo nederst i shorts-tallet.
Kaka ser ikke udsom at han har tapet strømperne nederst men muligvis øverst. Så han har formentlig nogle benskinner der sidder godt nederst – muligvis benskinner med ankelbeskytter.

Kaka on his knee

Kaka spiller i adipure fodboldstøvler. På billedet fra opvarmning ser det udsom om at Kaka har fast knopper på støvlerne. På billedet hvor han løber fra banen og bliver skiftet ud med Guti kan det imidlertid se ud som om at det er skrue knopper der er under støvlerne. Kaka har muligvis valgt at skifte i pausen hvis han syntes at banen var glat på grund af at den bliver vandet inden starten både på første og anden halveg.

Kaka pre-match warm up

Reklamer

Tags: , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: