Real Madrid profil Raul Gonzales: Raul 7 trøje – shorts – strømper – støvler

En legende i Real Madrid er fodboldspilleren Raul Gonzales. Raul debuterede som 17 årig for Real Madrid’s førstehold og har spillet hele sin karriere i Real Madrid. Han bærer trøje nummer 7 og andre stjerner der er kommet til klubben har måttet finde et andet trøjenummer. Nummer 7 tilhører Raul. Seneste har Cristiano Ronaldo måttet skifte CR7 ud med CR9 og har nu trøje nummer 9 i kongeklubben.
På billedet ses Raul i trøje nummer 7 set fra ryggen. Det er det officielle Real Madrid tryk fra sæsonen 2009/10 der er på trøjen. Sættet består af en navneblok med RAUL og et 7 tal med Real Madrid logo nederst i tallet. Raul bærer desuden et anførerbind for Real Madrid på venstrearm. Anførerbindet er mørkelilla med et stort Real Madrid logo.

Raul the magical number 7

På det følgende billede ses Raul fra siden ved opdækning ved et frispark. Man ser her tydeligt at han har et shorts tal på venstrelår. Eftersom han spiller med trøje nummer 7 er det logisk nok at shortsene også har et lille 7 tal på låret. Man kan se at der også i shortstallet er indgraveret et Real Madrid logo.

Raul on the defensive end

De 2 Real Madrid spillere i forgrunden af fotoet er Garay og Xabi Alonso. Man kan se at de begge har trøjen hængende løst udover shortsene. Raul derimod har sin trøje indeni shortsene.

Udover trøje og shorts hører der også strømper, benskinner og fodboldstøvler med til udrustningen når spillerne går på banen. På det efterfølgende billede ser det udsom at Raul har et par benskinner på med ankelbeskytter. Den øverste kant på strømperne er foldet hvilket kunne indikere at de er sat op med tape. Det er dog ikke nødvendigt med tape ved anklerne når benskinnerne er med ankelbeskytter.

Raul pre-match warm-up

Støvlerne er fra adidas og er en predator model. Umiddelbart kunne det se udsom om at knopperne var til en fast græsbane.

Reklamer

Tags: , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: