Real Madrid profil Guti | Guti trøje – shorts – strømper – støvler

Real Madrid SpillerProfil:
Jose Maria Gutierrez Hernandez bedre kendt som Guti har spillet hele sin karriere i Real Madrid. Han startede i ungdomsafdelingen (la cantera) – kom på holdet i satellit klubben Real Madrid Castilla og tog så tilsidst springet til førsteholdet. Han er nu vice-anfører og er sammen med Raul den spiller der har været længst tid i klubben. Er Raul på bænken og Guti på banen ja så er det Guti der bærer anførerbindet.

Guti’s efternavn er “Gutierrez Hernandez”. Udaf Gutierrez kommer tilnavnet Guti. De senere år har Guti imidlertid også haft forkortelsen for Hernandez HAZ på trøjen så der nu står “GUTI. HAZ”. Guti spiller med nummer 14 i Real Madrid. På billedet herunder kan man se trøje med navn og nummer samt shortsnummeret der ligeledes er nummer 14.

Real Madrid player Guti - jersey and shorts

Guti spiller i Puma fodboldstøvler. På billedet herunder er det ikke særligt tydeligt at det drejer sig om Puma støvler men man kan måske svagt ane en sort støvle med lidt rødt og hvide Puma striper.

Real Madrid player Guti - boots

Guti er en populær spiller i Real Madrid fordi han er opfostret i klubben og har tilbragt hele sin karriere i Real Madrid. Han er ikke på samme måde et ikon som Raul men han er populær spiller blandt mange fans – en held af folket for sin indstilling og fordi han har formået at holde i førsteholdstruppen på trods af mange nye spillere og mange trænere der er kommet og gået. Guti har altid formået at sikre sig spilletid på trods af at det mange gange har været spået at han var på vej ud. Og i indeværende sæson 2009/10 ser han ud til at være bedre end nogensinde før med 2 mål i La Liga og 1 i Champions League efter blot 4 kampe. Næsten 1 mål i gennemsnit.

Real Madrid fan wearing the jersey number 14 GUTI

Trøjen der ses på billedet herover er en Real Madrid Champions League trøje trykt med det officielle tryk: GUTI. HAZ # 14. Man kan svagt ane Champions League bolden på højre ærme.

Køb Real Madrid Guti trøje her!

Reklamer

Tags: , , ,

En kommentar to “Real Madrid profil Guti | Guti trøje – shorts – strømper – støvler”

  1. Arbeloa trøje | Alvaro Arbeloa fodboldtrøje nummer 2 Real Madrid « iRealMadrid Says:

    […] spillerprofil Iker Casillas her! Raul: Raul spillerprofil! Raul trøje , shorts, støvler! Guti: Se Guti spillerprofil her! Guti trøje – Guti støvler! Granero: Se Granero spillerprofil […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: