Hold fokus Valencia CF – trøjer fra Kappa | tryk fra Foiltex

Analyse:
Valencia spillede mellem år 2001 og 2009 i Nike. Nike startede for alvor at satse på fodbold eller (soccer) fra VM 1998 i Frankrig hvor firmaet for første gang havde en væsentlig repræsentation af hold ved en vigtig fodboldbegivenhed. Ved VM 1994 i USA havde Nike ikke et eneste hold! Ved VM i Frankrig havde Nike allerede 5-6 stykker. Dette blev efterfulgt af en kraftig oprustning på klubfronten. Man forsøgte at tegne kontrakt med de største klubber i de fleste europæiske lande og da Valencia havde stor succes på daværende tidspunkt med 2 Champions League finaler på 3 år var klubben et oplagt emne for Nike.
Kappa sponsorat:
De senere år er resultaterne imidlertid udeblevet og Valencia har ikke rigtigt formået at blive DEN tredje klub i Spanien udover Barca og Madrid. Derfor har Nike valgt ikke at forlænge kontrakten med Valencia og Kappa er derfor kommet til som ny tøjsponsor. Vi kigger nærmere på de nye Valencia trøjer og spillesæt fra Kappa.

Valencia team photo

Spillesæt:
Som kan ses af hold billedet spiller Valencia i et klassisk sæt i sorte og hvide farver. Sættet består af hvid spilletrøje med sorte kanter ved ærmer og hals. Sorte shorts og hvide strømper med sorte Kappa logoer på den ene side og VCF skrevet på den anden side. Målmandstrøjen er i farvestrålende farver der står i kontrast til det “farveløse” sort-hvide markspiller sæt – i dette tilfælde lyserød / lilla. Bemærk desuden LFP ærmemærket på højre ærme. LFP er navnet på den professionelle spanske Liga: Liga Futbol Profesional.

Valencia players - front

Tryk:
Trykket bliver lavet af et spansk firma der hedder Foiltex. Dette firma plejer at arbejde med farverne orange, sort-grå og kuld-sort i forsøget på at integrere spiller navn og trykket med Valencia trøjerne.
Til denne sæson hvor trøjerne som sagt kommer fra Kappa for første gang er trykket blevet kuld-sort og i en meget klassisk stil. Altså den font der bruges er uden skygger eller sjove krøller på bogstaver eller tal. Der er Valencia CF klublogoer indgraveret i talllene og disse logoer er på en og samme tid meget diskrete og meget synlige i en sølvgrå kontrast farve. Detaljerne kan iagttages på billedet herunder.

  Valencia winger MATA # 10

  Valencia video:
  Tilsidst viser vi et kort videoklip hvor man kan se hvordan spillesættet ser ud under en kamp.
  Vi følger Valencia angriberen David Villa.

  Reklamer

  Tags: , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: