Real Madrid spiller profil Iker – Casillas 1 målmands trøje – short – målmandshandsker

Profil:
Real Madrid’s målmand hedder Iker Casillas. Casillas er desuden målmand for det spanske landshold.
I det efterfølgende vil vi kigge nærmere på Casillas’ udrustning når han står i mål for Real Madrid.
Real Madrid spiller i adidas og alt tøj bliver således leveret af adidas. Imidlertid kan spillerne selv tegne individuelle kontrakter for fodboldstøvler, benskinner, målmandshandsker med videre. Iker Casillas spiller således med Reebok støvler og Reebok handsker. På billedet ses handsker tydeligt med den riflede overside og latex’en på indersiden.

Iker boots and soccer gloves

På det følgende billede har Iker Casillas trukket træningstrøjet af og er nu i fuld kampuniform. Sættet består af orange målmandstrøje, hvide spilleshorts (samme model som markspillerne) og orange strømper. Alt sammen fra adidas. Desuden har han stadigvæk støvler og handsker fra Reebok. På shortsene kan man se et officielt Real Madrid shorts nummer med tallet 1. Det er samme stil som den spillerne ude på banen bruger. Strømperne er tæt godt fast forneden man kan se der sidder meget tape omkring anklerne så strømper og benskinner bliver holdt på plads under kampen. Casillas bærer trøjen løst udover shortsene. Mange spillere foretrækker dette så man har mere fleksibilitet i bevægelserne. Eller måske ganske enkelt fordi det føles mere behageligt. Eller på grund af noget så simpelt som en vanesag.

Casillas following the play

Iker Casillas er den Real Madrid spiller der har været længst tid i klubben efter Raul og Guti. Casillas er derfor vice-anfører sammen med Guti så når Raul ikke er på banen ja så er Casillas tit den der bærer anførerbindet. På billedet herunder kan man se trykket på Real Madrid målmandstrøjen med Casillas 1 og Real Madrid anførerbindet i lilla på venstre overarm.

End of match - Casillas leaving the pitch

Til højre i billedet ses Real Madrid spilleren Xabi Alonso der giver interview til den spanske presse. Ved at sammenligne trykket på Alonso’s trøje med trykket på Casillas’ trøje kan man se at størrelse , farve , stil etc. er fuldstændig den samme.

Reklamer

Tags: , , ,

En kommentar to “Real Madrid spiller profil Iker – Casillas 1 målmands trøje – short – målmandshandsker”

  1. Arbeloa trøje | Alvaro Arbeloa fodboldtrøje nummer 2 Real Madrid « iRealMadrid Says:

    […] (spillere fra Real Madrid’s ungdomsafdeling) i førsteholdstruppen: Casillas: Se Real Madrid spillerprofil Iker Casillas her! Raul: Guti: […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: