Cristiano Ronaldo fejrer en scoring

Video:
Real Madrid spillere fejrer Ronaldo scoring. Ronaldo kigger op mod hjørnet af stadion hvor hans familie ser kampen fra en “spillerkoner og familie loge”. Santiago Bernabeu koger efter scoringen. Real Madrid er nu for alvor ovenpå i kampen og publikum lever med. Publikum på Estadio Santiago Bernabeu er meget krævende. Først og fremmest kræves det at holdet vinder men derudover skal der også spilles flot fodbold. Kun når disse to betingelser bliver mødt er publikum tilfreds og spillerne bliver appluderet. Store individuelle præstationer som f.eks. Cristiano Ronaldo’s kan også blive honoreret med stort bifald selv når holdet ikke spiller godt kolletivt.

Vodpod videos no longer available.

more about "Cristiano Ronaldo fejrer en scoring", posted with vodpod

Selve boksen kan ses på billedet herunder. Man kan se Ronaldo’s nevø midt i billedet på anden etage med hånden på rækværket. Præsidenten for Real Madrid og de andre honorabiliteter sidder imidlertid på hovedtribunen midtfor og i den midterste sektion hvor man har den bedste udsigt til banen. Man er tilpas tæt nok på banen til at man kan se detaljer som ikke kan ses på fjernsyn. Samtidigt sidder man lidt oppe så man får et pænt overblik over spillets gang som man ikke har hvis man sidder helt nede ved banen. Billetterne i denne sektion er som regel også de dyreste.

Real Madrid spiller familiers boks

På billedet ses hele spektaklet med æreslogo – TV kameraer – journalister – sikkerhedsvagter og en masse helt almindelige fans. Alle samlet på den enorme midtertribune på Estadio Santiago Bernabeu i Madrid.

Estadio Santiago Bernabeu et kig på hovedtribunen

Estadio Santiago Bernabeu et kig på hovedtribunen

På det efterfølgende billede kommer der så et billede der kommer lidt tættere på den midterste sektion.

Et close-up på den midterste sektion af tribunen

Et close-up på den midterste sektion af tribunen

Reklamer

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: