Sevilla FC – Real Madrid CF 2-1 – reaktioner fra den spanske presse

Presse:
Så var der storkamp i den spanske liga mellem nummer 3 Sevilla og nummer 2 Real Madrid. Real Madrid uden Cristiano Ronaldo kom på hårdt arbejde og endte med at tabe kampen med 2-1. Dagen efter var reaktionerne fra pressen ret forudsigelige. Hovedkonklusionen var i stort set alle medier at Real Madrid endnu ikke er et sammenspillet hold , at træneren mangler visioner og at rotations princippet betyder at holdet ikke bliver til fasttømret enhed, samt at dette nye Real Madrid i betænkelig grad er afhængig af en enkelt spiller nemlig Cristiano Ronaldo.

Herunder ses forsiderne fra Madrid avisen AS og fra Barcelona avisen Sport. Hos AS lyder det “Uden Cristiano er der ikke noget paradis”. Hos Sport lyder det: “Punktering af Galakticos”. Billedvalget hos AS er jublende Sevilla spillere efter en scoring mens Sport har valgt et billede af en lidende Kaka. Da AS er en Madrid sportsavis dækker man også de to andre Madrid klubber i la Primera på forsiden. Om Getafe lyder det: “Pedro Leon scorede et fantastisk mål på heldig vis” og om Atletico de Madrid: “De Gea udtaler: (den 18 årige målmand der fik debut) det var den vigtigste dag i mit liv”. Hos Sport er der ikke overraskende også forside stof om FC Barcelona og Espanyol. Om Barca hedder det: “Messi erklærer sig lykkelig på Camp Nou: Barca er min familie – mit hjerte er argentinsk men halvdelen af min sjæl er katalansk”. Om Espanyol: “Kameni (målmand) redder et point der virker som en sejr”.

AS sportsavis fra Madrid og Sport sportsavis fra Barcelona

AS sportsavis fra Madrid og Sport sportsavis fra Barcelona

Inden i aviserne er der lange analyser af kampene. Da Barca spillede allerede lørdag er forside og de 2 første sider dedikeret til Sevilla – Real Madrid. Men derefter følger så 12 sider med FC Barcelona stof og så igen 2 siders dækning af Sevilla – Real Madrid. Avisen er i alt på 48 sider denne mandag.
AS har 12 siders Sevilla – Real Madrid stof først og derpå 4 sider med Atletico Madrid. Avisen er 56 sider lang mandag d. 5 oktober.
Spillerne bliver som altid efter en kamp bedømt. 3 stjerner er højest og 1 stjerne er lavest bortset fra streg der betyder dumpet.
Casillas – 3
Ramos – 1
Pepe – 2
Albiol – 2
Marcelo – “-”
Xabi Alonso – 1
Diarra – 2
Guti – 1
Kaka – “-”
Benzema – “-”
Raul – “-”
van der Vaart – 1
Higuain – 1

Hos Sport ser skalaen lidt anderledes ud:
Der bliver delt points ud for indsatsen og hver spiller får points fra 4 til 10 og holdet får så en gennemsnitlig karakter.
Casillas – 9
Ramos – 7
Pepe – 6
Albiol – 5
Marcelo – 4
Xabi Alonso – 4
Diarra – 5
Kaka – 6
Guti – 5
Raul – 5
Benzema – 5
Higuain – 5
Van der Vaart – 4

Real Madrid’s gennemsnit bliver samlet til 5,6 mens Sevilla får en score på 7,3.
AS og Sport synes at være nogenlunde enige i bedømmelserne. Stor kamp af Casillas. Problemer på midtbanen og i venstre side af forsvaret hos Marcelo. Angrebet ikke specielt produktivt og kom frem til meget lidt.

Reklamer

Tags: , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: