Atletico Madrid fans

Rapport:
Udover Real Madrid findes der i Madrid en anden stor klub nemlig Atletico de Madrid. Atletico Madrid står lidt i skyggen af Real Madrid internationalt men er i Madrid næsten ligeså stor som Real Madrid. Atleti som klubben ofte kaldes har desuden en stor fanbase i Mexico og andre latin amerikanske lande. Atletico Madrid fansene er meget trofaste. På trods af at klubben er gået igennem mange rystelser over årene står fansene fast og kommer trofast til hjemmebanekampene på Vicente Calderon.

Atleti fans and Vicente Calderon

Den mest populære fan artikel som Atleti fansene tager med på stadium er klubben’s hjemmebanetrøje. Atletico Madrid kaldes ofte roji-blanco “rød-hvide” på grund af klubben’s rød-hvid stripede spilletrøje. Mange fans vælger at få deres eget navn på trøjen – andre vælger et spillernavn mens nogle bærer trøjen uden navn og nummer på ryggen. Herunder et familie foto hvor man ser at far og søn har trøjen blank på ryggen mens datteren har sit eget navn CLAUDIA skrevet og nummer 9.

Atleti family on excursion to the stadium

Da en klub primært udgøres af de spillere der optræder på banen er der selvfølgelig også mange fans der vælger at have et spiller navn og nummer på ryggen. De fleste vælger at få de store stjerner på trøjen. På de lidt ældre trøjer er der mange med navn og nummer F. TORRES # 9 – mens de nyere trøjer primært har KUN AGUERO # 10 trykt på ryggen. “El Kun” som han tit kaldes er for tiden den store Atleti stjerne sammen med liga topscorer 2008/09 Diego Forlan.

Atleti fans El Kun 10 jersey

Trykket med navnet KUN AGUERO sidder helt oppe ved en syning der er lavet på trøjen og som går i en halvcirkel ned på ryggen. Der er så lige akkurat plads til at få det lange navn KUN AGUERO til at stå mellem syningerne ved ærmerne. 10-tallet sidder tæt på selve navnet med meget lidt luft imellem så helheden kommer til at fremstå kompakt.

Reklamer

Tags: , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: