De 10 største Real Madrid oplevelser: 1-5

Analyse:
Real Madrid er en fodboldklub. Real Madrid er også en virksomhed. Real Madrid er et brand. Real Madrid er et pejlemærke indenfor fodboldverdenen. En standard reference der kan bruges i mange sammenhænge.
Nedenfor vil vi gennemgå de 10 største oplevelser man kan få via Real Madrid brand’et. Det er selvfølgelig en subjektiv vurdering men om ikke andet så et kvalificeret bud!

1. Kamp på Estadio Santiago Bernabeu i Madrid.
Den ultimative Real Madrid oplevelser er selvfølgelig at overvære en kamp på selve Real Madrid hjemmebanen Estadio Santiago Bernabeu i Madrid. Ingen anden Real Madrid oplevelse kommer på højde med dette. I den sammenhæng er betydende kampe eller kampe mod arvefjenderne fra FC Barcelona selvfølgelig en yderligere bonus men til enhver hjemmekamp føler man et buzz og en særlig stemning uanset modstanderen.

2. Stadiontur på Estadio Santiago Bernabeu.
Udover selve oplevelsen ved at gå til kamp er der også mulighed for at besøge stadion på almindelige dage og komme ned på selve grønsværen og i omklædningsrummet og komme på museum’et med de mange trofæer udstillet som klubben har vundet gennem tiden.

Stadiontur på Estadio Santiago Bernabeu

Stadiontur på Estadio Santiago Bernabeu

3. Besøg i Real Madrid’s officielle fanshop på Bernabeu.
Ganske vist kommer man automatisk forbi shoppen på stadion rundtur men man kan også besøge den uafhængigt som enhver anden normal forretning. Der er selvfølgelig et meget stort udvalg af Real Madrid tøj og merchandise samt en del rene adidas produkter der ikke er direkte relateret til Real Madrid.

Real Madrid og adidas shop på Bernabeu

Real Madrid og adidas shop på Bernabeu

4. Besøg en restaurant på Bernabeu med udsigt til banen.
På Bernabeu er der 3 restauranter der alle har udsigt til banen i hvert fald fra nogle af pladserne. Når der er kamp på stadion bliver restaurant arealerne lavet om til VIP pladser så man både kan komme til fodbold og få forplejning. Selvfølgelig mod betaling. Ellers er priserne ikke hverken højere eller lavere end andre stedet i Madrid.

Real Cafe Bernabeu - cafe og restaurant på Bernabeu

Real Cafe Bernabeu - cafe og restaurant på Bernabeu

5. Se Real Madrid spille på udebane.
Real Madrid spiller Champions League – Copa del Rey (den spanske pokalturnering) – La Liga og i sommerpausen er klubben gerne på turne i USA eller i Asien. Derfor er der rig lejlighed til (hvis man er heldig at holdet kommer forbi), at se Real Madrid mange andre steder end lige netop i Madrid.

Nummer 6-10 på listen bringes senere…

Reklamer

Tags: , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: