Real Madrid merchandise – halstørklæder | flag | caps etc.

Rapport:
Real Madrid spiller i adidas og al tøjet som spillerne optræder i er produceret af adidas. Imidlertid findes også en række andre fan artikler med Real Madrid der laves på licens af forskellige firmaer og som derfor ikke er fra adidas. De mest populære fan artikler (udover spilletrøjerne) at take med på stadion (også kaldet “stadium gear”) er halstørklæder, flag, kasketter og huer.

Real Madrid flag til salg udenfor Bernabeu

Real Madrid flag til salg udenfor Bernabeu

På billedet ovenfor ses forskellige Real Madrid flag. Man kan se at disse flag er lavet med hjælp af nogle tilbagevendende temaer. Real Madrid er stiftet i år 1902 og klubben havde således 100 års jubilæum i sæsonen 2002/03. Real Madrid er desuden fra Madrid der er hovedstad i Spanien og som er den by der associeres med Spanien som et land – i form af en enhedsstat. Derfor ser man også at på flere af flagene i siderne er et bånd i det spanske flag’s farver. I modsætning hertil er FC Barcelona Kataloniens klub og ses ofte i sammenhæng med det katalanske flag. Real Madrid’s klassiske farver er hvid og lilla og guld. Lilla er muligvis blevet mere blå med årene end egentlig lilla men den hvide farve forsvinder ikke. “Real” betyder kongelig på spansk og derfor er det heller ikke helt at der er en kongekrone som del af klublogoet og at guldfarven bruges i forbindelse med klubben fra tid til anden.

Real Madrid merchandise i form af flag og halstørklæder

Real Madrid merchandise i form af flag og halstørklæder

Der findes også flag hvor der står “Hala Madrid” på. Der både er omkvædet i klubben’s hymne men også er et tilråb tilskuerne på stadion bruger når forsøger at støtte holdet eller tiljubler indsatsen.

Udover flag finder der også halstørklæder der er meget velegnede til at på når man går på stadion eller i øvrigt når det er koldt. Hovedtøj som kasketter eller huer kan selvfølgelig også bruges. På billedet nedenunder kan man se nogle af de muligheder der tilbydes for halstørklæder og kasketter.

Real Madrid souvenir bod med halstørklæder og kasketter

Real Madrid souvenir bod med halstørklæder og kasketter

Reklamer

Tags: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: