Atletico Madrid fans – Liverpool trøjer Torres 9

Analyse:
Hos Atletico Madrid var den store stjerne i årene 2002 – 2006 “El Niño” (barnet) Fernando Torres. Med Rafael Benitez ved roret i Liverpool lykkedes det imidlertid Liverpool at lokke Atleti stjernen Torres til Liverpool. Dette skifte blev i det store hele accepteret af Atleti fansene. For det første skiftede Torres ikke til nogen direkte rival i Spanien først og fremmest Real Madrid eller FC Barcelona. For det andet betød salget af Torres at Atletico Madrid fik en masse penge i klubkassen. For det tredje blev det accepteret at Torres primært skiftede for at prøve nye og større udfordringer men ikke fordi han ville væk fra Atletico Madrid eller på nogen måde har brudt med klubben. Derfor er Atletico Madrid fans stadigvæk også Fernando Torres fans.

Atleti fan Torres 9 Liverpool jersey

Mange Atleti fans har derfor Liverpool trøjer på selv når de skal til kamp på Vicente Calderon med Atletico Madrid. Derudover har mange fans stadigvæk de gamle trøjer fra Fernando Torres’ tid i klubben og disse bruges også hyppigt og er på ingen måde gemt væk eller smidt ud.

Atletico Madrid fan F. Torres 9 jersey

Derudover støtter mange Atletico Madrid fans gerne deres land Spanien med trøjer hvorpå der er trykt F. Torres 9 eller TORRES 9. Dermed kan kombinere både Atletico Madrid – spilleren Fernando Torres og landet Spanien. Foran ham der har Spaniens trøjen på er der en anden Atletico Madrid der er iført en Atletico Madrid træningsjakke der også er en meget yndet artikel at have på på stadion.

Atleti fan with Torres 9 on a Spain jersey

Torres er heller ikke blevet mindre populær hos fansene i Atletico Madrid i og med han for nylig har ytret at han aldrig nogensinde kunne finde på at skifte tilbage til Spanien og til Real Madrid. At han er godt tilfreds i Liverpool og ikke har tænkt sig at flytte foreløbigt men hvis det sker ja så bliver det tilbage til Atletico Madrid hvor han startede sin komet karriere i professionel fodbold.

Reklamer

Tags: , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: