Spanske landsholdsspillere i Real Madrid

Rapport:
Ved EM 2008 i Schweiz / Østrig da Spanien vandt sin første titel ved en stor slutrunde siden 1964 var der kun 2 spillere fra Real Madrid i truppen: Iker Casillas og Sergio Ramos. 2 ud af 22-23 spillere lyder ikke af meget når man tager i betragtning hvor stor en klub Real Madrid er i Spanien. FC Barcelona var for så vidt ikke meget bedre kørende med kun 3 spillere i truppen: Xavi, Iniesta, Puyol.

Real Madrid og Spanien's spillerne Casillas og Ramos

Real Madrid og Spanien's spillerne Casillas og Ramos

Da Florentino Perez blev valgt til præsident i Real Madrid i juni måned 2009 var et målene på dagsordnen at få flere spaniere på holdet i Real Madrid. Og denne dagsorden blev omsat til virkelighed da Alvaro Arbeloa og Xabi Alonso blev hentet i Liverpool og Raul Albiol i Valencia. Alle 3 spillere der var med i truppen ved EM 2008 og som fortsat er med på det spanske landshold.

Alvaro Arbeloa:
Ikke blot er Arbeloa spanier men han har også spillet på Real Madrid’s talentudviklingshold i Real Madrid Castilla. Han er altså en af klubbens egne. Arbeloa spiller som regel back og kan både spille i venstre og i højre side. Arbeloa har nummer 16 og på ryggen af trøjen står der ARBELOA. Støvlerne er adidas.

The two new Spanish internationals Albiol and Arbeloa

The two new Spanish internationals Albiol and Arbeloa

Xabi Alonso:
Xabi Alonso der oprindeligt kommer fra Baskerlandet og klubben Real Sociedad kom til Real Madrid fra Liverpool. Liverpool var ikke specielt interesseret i at slippe Alonso men Xabi havde et meget stærkt ønske om at komme til Real Madrid og sådan blev det så. Xabi Alonso spiller med trøje nummer 22 og hvor navnet der står skrevet er ALONSO. Støvlerne er adipure fra adidas.

Alonso 22 og Garay 19 ses i billedet

Alonso 22 og Garay 19 ses i billedet

Raul Albiol:
Den unge forsvarskomet fra Valencia har allerede etableret sig som fast mand i Real Madrid forsvaret. Albiol er også fast man i den spanske landsholdstrup og kæmper her en hård kamp med Marchena, Puyol og Pique om de 2 pladser i det centrale forsvar.
Hos Real Madrid spiller Albiol med number 18 og navnet der står skrevet på trøjen er “R. ALBIOL”. I video clippet herunder kan man følge Albiol i en sekvens fra en kamp hvor man kan se hvordan han bevæger sig på banen.

Reklamer

Tags: , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: