Argentinske landsholdsspillere i Real Madrid

Rapport:
Onsdag nat dansk tid – onsdag aften d. 14/10 lokal tid i Montevideo Uruguay skal slaget stå om Rio de la Plata (floden der skiller de to lande) mellem Uruguay og Argentina. Prisen er en VM billet til VM 2010 i Sydafrika.
På grund af de tætte bånd mellem Sydamerika og Spanien og på grund af den fælles kultur og det fælles sprog spiller mange sydamerikanske spillere i spansk fodbold. Inklusive i de store klubber. I Barcelona optræder for eksempel en Leo Messi fra Argentina og en Rafa Marquez fra Mexico. I Real Madrid er der også flere spillere fra Sydamerika primært fra Argentina. Gonzalo Higuain og Fernando Gago er begge inde omkring det argentinske landshold. De kom til Real Madrid i en ung alder som store talenter og får begge minutter på banen for førsteholdet.
Den største spiller fra argentina i Real Madrid’s historie er imidlertid Alfredo di Stefano der var med til at vinde de 5 Champions League titler i træk som Real Madrid vandt i 1950erne. Real Madrid har derfor opkaldt deres stadion hvor talentholdet Real Madrid Castilla spiller efter Di Stefano. Di Stefano er stadigvæk aktiv i klubben hvor han er en slags ærespræsident.

Estadio Alfredo Di Stefano i Madrid

Estadio Alfredo Di Stefano i Madrid

Fernando Gago:
Gago er den typiske defensive argentinske midtbanespiller der er meget boldsikker og meget løbestærk. Han leverer måske ikke så meget offensivt men har et stort løbepensum og skal desuden dække af i siderne når backs går med frem. Gago spiller med nummer 5 på ryggen og på shortsene. Støvlerne er en sort Nike legend.

Real Madrid's argentinske midtbane slider Gago

Real Madrid's argentinske midtbane slider Gago

Gonzalo Higuain:
Higuain er en meget eksplosiv spiller med et hurtigt antrit og et kraftfuldt spark. Han var topscorer i Real Madrid for sæsonen 2008/09. Higuain spiller med nummer 20 på trøjen og på shortsene. På ryggen af trøjen står der skrevet HIGUAIN. Støvlerne er en hvid adidas predator.

2 argentinske fodboldspillere Higuain og Heinze

2 argentinske fodboldspillere Higuain og Heinze

Reklamer

Tags: , , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: