Real Madrid Champions League hjemmebane trøje

Analyse:
Real Madrid spiller hver sæson med i 3 turneringer: La Primera Division (den spanske liga), Copa del Rey (den spanske pokalturnering) og UEFA Champions League. Til de 2 første turneringer der begge er i spansk regi spiller Real Madrid med én trøje og til Champions League der en fælles europæisk klubturnering under UEFA spiller holdet med en anden trøje. Vi kigger herunder på Real Madrid Champions League trøjen.

Real Madrid Champions League hjemmebane trøje

Real Madrid Champions League hjemmebane trøje

På billedet ser man i højre side venstre ærme hos Raul Albiol og Fernando Gago. Til højre ses Kaka, Guti bagerst og Marcelo’s højre ærme forrest. Midtfor ses Iker Casillas hvor både bryst og begge ærmer er synlige.
Det blå mærke der sidder på venstre ærme på Real Madrid Champions League trøjen er et særligt hædersmærke udstedt af UEFA. Mærket må bæres af klubber der har vundet Champions League enten 4 gange i alt eller 3 gange i træk. Man Utd og Barcelona har begge vundet 3 gange men ikke i træk altså har de ikke ret til at bære mærket. Liverpool der har vundet 4 gange og Ajax der har vundet 4 gange (heraf 3 gange i træk) har sammen med FC Bayern og AC Milan også ret til at bære mærket. Real Madrid har vundet Champions League 9 gange og håber meget på at kunne føje den 10ende titel til trofærækken i sæsonen 2009/10 hvor CL finalen spilles i Madrid på Estadio Santiago Bernabeu.
CL bolden eller Star Ball er UEFA’s logo til Champions League turneringen og bæres på højre ærme som ses hos både Casillas og Marcelo.

Real Madrid Champions League mærker

Real Madrid Champions League mærker

Udover ærmemærkerne er der endnu en detalje der gør Real Madrid Champions League trøjen anderledes end deres trøje til den spanske turnering. Det er det lille spanske flag der sidder over Bernabeu monogrammet til højre bryst.

Real Madrid Champions League Kaka og Xabi Alonso

Real Madrid Champions League Kaka og Xabi Alonso

I video clippet nedenfor ses Pepe i bevægelse på banen. Alt efter spillets gang har en enten fronten skråt i mod kameraet fra højre eller venstre side. Dermed får man mulighed for at se både trøjen’s højre og venstre ærme med henholdsvis det blå badge med de 9 pokaler og UEFA star ball badget.

Selve trykket til trøjen med spillernavn og nummer og shorts tallene er imidlertid de helt samme som der bruges i den spanske liga og i den spanske cup turnering. Der er ikke nogen forskel overhovedet. Trøjen er også den samme bortset fra de 2 mærker på ærmerne og det lille spanske flag på brystet. Shortsene og strømperne er helt de samme uden nogen forskel.

Real Madrid shorts og trøje nummer

Real Madrid shorts og trøje nummer

Man kan bemærke at der er et 9 tal på de hvide shorts Ronaldo bærer på venstre lår og at der står R. ALBIOL og nummer 18 bagpå trøjen af Real Madrid forsvarsspilleren Raul Albiol. Helt samme stil og samme tryk som til kampene i den spanske La Liga.

Reklamer

Tags: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: