Kampreferat Real Madrid – Valladolid spansk presse dækning

Presse:
Real Madrid spillede lørdag d. 17 oktober på hjemmebane mod Real Valladolid i den spanske La Liga. Real Madrid var uden topscorer og superstjerne Cristiano Ronaldo så spørgsmålet var så hvordan holdet ville reagere efter at have tabt sidste kamp mod Sevilla. Real Madrid fortsatte imidlertid festen i angrebsfodbold mens forsvaret stadigvæk virker lidt svagt. Kampen endte 4-2 til Real Madrid med 2 mål af Raul Blanco Gonzales. Nedenunder forsiden på sportsavisen Marca dagen efter kampen. Raul scorede 2 mål og var derfor naturligt nok i centrum.

Spansk presse forside 18 oktober

Spansk presse forside 18 oktober

Overskriften lyder: Vivito y Goleando. “Levende og scorende”. Underoverskriften lyder: Raul spillede sin kamp nummer 38 hvori han har scoret mindst 2 mål. Han er allerede den 4. mest scorende spiller i den spanske liga’s historie. Real Madrid viste at holdet har mere styrke i angrebet end noget andet hold men at man er svage i forsvaret. Valladolid efterlod en god smag i munden.
Inden i avisen kommer der så en karakter til hver spiller for indsatsen. Skalaen går fra 1 – 3 hvor 3 er det højeste. “-” betyder udenfor bedømmelse.
Casillas – 1
Sergio Ramos – 1
Pepe – 1
Marcelo – 2
Lass – 1
Xabi Alonso – 2
Van der Vaart – 1
Kaka | –
Granero – 1
Raul – 3
Drenthe | –
Benzema – 1
Higuain – 2
Pellegrini – 1
Man of the match med andre ord Raul Gonzales Blanco der med sine 2 mål og store arbejdsindsats var dagens helt på Bernabeu.

Det er obligatorisk for skadede spillere eller spillere med karantæne at overvære kampene. Så Ronaldo var også tilstede i spillerfamilie boksen og Guti var også på stadion i en sponsor loge.
Zidane der er tiltrådt som rådgiver i sportslige anliggender hos Florentino Perez var også på stadion i præsident logen.

Reklamer

Tags: , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: