Kampreferat Real Madrid – AC Milan Champions League

Presse:
Onsdag d. 21/10 20:45 spansk tid spillede Real Madrid Champions League gruppekamp mod AC Milan på Santiago Bernabeu i Madrid. Kampen endte med et for Madrid skuffende 2-3 nederlag efter man havde haft kontrol over begivenhederne den første time.

Spansk sportspresse forsider torsdag 22/10 2009

Spansk sportspresse forsider torsdag 22/10 2009

De 2 Madrid aviser AS og Marca der begge følger Real Madrid tæt har dedikeret forsiden til nederlaget mod AC Milan. På AS forsiden vises et stort billede af anfører Raul der råber af medspillerne mens Benzema og Kaka står med nedbøjede hoveder. Overskriften lyder: Raul gritales mas! “Raul – råb noget mere af dem!” Underoverskriften lyder: El Madrid estuvo tan mal que fallo hasta Casillas. “Real Madrid var så dårlige at selv Iker Casillas fejlede”. Ydermere hedder det: Cristiano på tilskuerpladserne. Pellegrini på bænken. Platini i æreslogen og stort kaos på banen.

Inden i avisen er der et interview med Real Madrid Pellegrini efter kampen:
Spørgsmål: Synes du der mangler rytme på dit hold ?
Svar: Indtil Milan’s mål til 1-1 spillede vi en god kamp og vi havde kontrol over tingene. Målet til 1-2 gjorde holdet uroligt. Vi blev uorganiserede og Milan udnyttede dette til at vinde kampen.
Spørgsmål: Pepe forsøgte at angribe Ronaldinho i en skærmydsel. Har du talt med spilleren om dette ?
Svar: Jeg har ikke set den episode du der nævner så det har jeg ikke.
Spørgsmål: Indtil videre har I mødt 2 stærke hold i Sevila og AC Milan og tabt begge gange. Hvilken lære kan man få ud af dette ?
Svar: Ethvert nederlag vækker bekymring. Vi tabte til Sevilla og til Milan der begge er mere formet som hold end vi. Vi forsøger at forbedre os og målet er at kvalificere os til næste runde i Champions. I Ligaen er vi godt på vej.
Spørgsmål: Efter 10 officielle kampe har man endnu ikke set strålende fodbold. Er der bekymring i de højere lag i klubben?
Svar: Jeg svarer ikke på spekulationer og rygter. Resultatet i dag var der ikke nogle der forventede. Der var få perioder i løbet af kampen hvor vi spillede dårligt og vi er et hold i opbygningsfase.
Spørgsmål: Hvorfor indkalder du ikke en af ungdomsspillerne med de mange skader på førsteholdet?
Svar: Arbeloa har smerter i knæet der forhindrer ham i at spille og Higuain håbede vi indtil det sidste at han kunne spille men vi besluttede tilsidst i samråd med lægeholdet at det var for farligt og han risikerede 6 ugers pause hvis skaden blev forværret. I Champions League kan man ikke søge hjælp i ungdomsafdelingen til at udfylde truppen.

Spillerne får også karakter for indsatsen. 1 – 3 stjerner hvor 3 er det højste. “-” streg betyder dumpet.
Casillas | –
Ramos | –
Pepe – 1
Albiol – 1
Marcelo – 1
Lass – 2
Xabi Alonso – 1
Granero – 1
Kaka | –
Raul – 3
Benzema | –
Drenthe – 2

Man of the match Raul.

El Mundo Deportivo er egentlig en Barcelona sportsavis der dedikerer det mest af indholdet til dækningen af Barca. Imidlertid har avisen også en særlig Madrid udgave hvor man forsøge at dække et segment i markedet der interesserer sig mere for Atletico Madrid end for Real Madrid. De to store Madrid sportsaviser dækker primært Real Madrid og derfor har El Mundo Deportivo valgt at lave to udgaver af den daglige avis. En Barcelona udgave der har primære fokus på FC Barcelona og en Madrid udgave der har Atletico Madrid som primære fokus.
Efter Atletico Madrid’s nederlag i London til Chelsea lyder overskriften: Abel a la calle. “Abel smidt på porten” eller “Abel på gaden” med henvisning til den prekære situation for Atletico Madrid træner Abel Resino.
Det forventes at Atletico Madrid fyrer Abel torsdag d. 22/10 og præsenterer en ny træner samme dag.
Hovedkandidaten er Michael Laudrup.

Reklamer

Tags: , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: