Sporting Gijon – Real Madrid spansk presse

Presse:
Lørdag aften d. 24 oktober 2009 spillede Real Madrid på udebane mod Sporting Gijon i den spanske La Liga. Kampen endte 0-0 hvilket var et utilfredsstillende resultat set med Real Madrid øjne. Det forventes at El Madrid vinder alle kampe de spiller og specielt mod mindre hold som Sporting er alt andet end en sejr utilfredsstillende. Dagen efter i pressen var der således brummen uden at der var tale om en brutal kritik er der helt sikkert forventinger om ikke blot flere sejre men også bedre spil og tålmodigheden er ved at løbe ud.

Spanske presse forside efter Sporting Real: stoppet

Spanske presse forside efter Sporting Real: stoppet

Overskriften lyder: atascados – “stoppet” eller “proppet som i order traffikprop” og et billede af en masse spillere i en klump i feltet. El Madrid apreto mucho pero no encontro el gol. “Real Madrid pressed meget men fandt ikke målet”. Lørdag aften er en stor sportsaften med 3 kampe i træk på TV. Klokken 18:00 spillede Atletico Madrid hjemme mod Real Mallorca. Kampen endte 1-1 og der var også plads til omtale af denne kamp på forsiden: El Atletico Inventa la derrota moral. Fracaso ante nuevo y con dos penaltis a favor. Atletico Madrid opfinder det moralske nederlag. Fejlede mod 9 modspillere og med 2 straffespark til egen fordel.

Inden i avisen får alle spillere en karakter for indsatsen på en skala fra 1 til 3 hvor 3 er det højste og streg – betyder dumpet.
Casillas – 1
Sergio Ramos | –
Pepe – 2
Garay – 1
Marcelo – 1
Diarra – 1
Xabi Alonso – 1
Granero – 1
Kaka – 1
Drenthe – 1
Raul | –
Albiol – 1
Guti | –
V. d. Vaart – 1

Man of the match Pepe

Reklamer

Tags: , , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: