Copa del Rey: Alcorcon – Real Madrid 4-0

Presse:
Real Madrid løb i går aftes tirsdag d. 27/10 2009 ind i et nederlag af historiske dimensioner i den spanske pokalturnering. Real Madrid tabte på udebane til 3. divisions klubben Alcorcon med intet mindre end 4-0. Retur kamp på Bernabeu om 14 dage. Samme aften og dagen efter regner kritikken nedover Real Madrid fra alle sider af medievognen. Primære mål er selvfølgelig træneren og derudover de spillere der var på banen til kampen.
Forsiden på pressen dagen efter. Eksemplet er hentet fra sportsavisen Marca men bredt over medierne er det mest brugte ord “skam”.

Alcorcon - Real Madrid 4-0 forsidestof til sportspressen

Overskriften lyder: VETE YA! “gå med dig nu!” Og efterfølgende: Pellegrini conduce al Madrid a una verguenza historica frente a un segunda B – no le echan .. de momento. “Pellegrini styrer Real Madrid til et historisk skamfuldt nederlag mod et hold fra tredje division. De smider ham ikke ud .. i øjeblikket.
Y encima se pone farruco: no pienso dimitir ni hoy, ni manana .. ni pasado. “og ovenikøbet gør han sig så genstridig: jeg tænker ikke på at træde tilbage hverken i dag , imorgen .. eller i fortiden.”

De to klubber sammenlignes så hvad angår budget. Alcorcon har et budget på 1,1 million Euros. Real Madrid har et budget på 420 millioner Euros. Den spiller hos Alcorcon der tjener mest er Borja Perez der tjener 36000 euros om året. Hos Real Madrid er den bedst betalte spiller Cristiano Ronaldo der tjener 12,5 millioner Euros om året.

FC Barcelona træner bakker om omkring træner kollega Pellegrini i en af sine sjældne udtalelser om arvefjenderne. “Pellegrini fortsætter indtil juni fordi han er en stor træner.”

Spillerne får karakter for indsatsen. Skalaen går fra 1 – 3 med 3 som det højeste. 0 betyder dumpet.
Dudek – 1
Arbeloa – 0
Metzelder – 0
Albiol – 0
Drenthe – 0
Diarra – 0
Guti – 0
Gago – 1
Granero – 0
Marcelo – 1
Raul – 0
v. Nistelrooy – 1
v. d. Vaart – 0
Benzema – 0
Træner Pellegrini – 0

Det er svært at udpege en man of the match eftersom alle spillerne har gjort det dårligt. De indskiftede spillere gjorde det måske marginalt bedre men på daværende tidspunkt var kampen også afgjort og Real Madrid bagud med 4-0. Eftersom der er returkamp om 14 dage på Bernabeu var de sidste minutter imidlertid ikke ligegyldige. Real Madrid kunne ikke vinde kampen men blot et enkelt udebanemål ville have gjort en stor forskel. Nu skal Real Madrid således op at vinde med 5 mål for at gå videre og scorer Alcorcon blot et enkelt mål vil Real Madrid skulle score mindst 6 mål i en og samme kamp. Indtil videre i denne sæson er det ikke lykkedes at score 6 mål.

Forskellen med og uden Cristiano Ronaldo:
Før Cristiano Ronaldo blev skadet spillede Real Madrid 7 officielle kampe og vandt alle 7. Efter han blev skadet har holdet spillet 5 kampe hvor man har tabt 3 , spillet 1 uafgjort og vundet 1.
Målgennemsnittet før CR9 blev skadet var 3,28 mål pr. kamp. Efter han blev skadet er det nu nede på 1,2 mål pr. kamp. Med Ronaldo blev der scoret 0,57 mål mod RM i gennemsnit og uden CR9 2,2 mål.
Der tales allerede nu om “Ronaldo afhængighed”.

Reklamer

Tags: , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: