Real Madrid – Getafe 2-0 | Higuain redder kongeriget

Presse:
Real Madrid spillede lørdag aften d. 31 oktober 2009 mod Getafe på Estadio Santiago Bernabeu i Madrid. Kampen blev dels kendetegnet ved at Real Madrid forsvarsspilleren Raul Albiol blev vist ud efter kun 27 minutter of Madrid spillede således mere end en time med kun 10 mand. Desuden at Real Madrid angriber Gonzalo Higuain scorede 2 glimrende mål og således “reddede” Real Madrid efter en række dårlige resultater. Primært nederlaget i Copa del Rey til 3. divisions klubben Alcorcon med intet mindre end 4-0. Et nederlag der havde sat gang i spekulationer om træner Pellegrini’s fortsatte tilstedeværelse som Real træner. Med sejren over Getafe kom der lidt ro over tingene. Forsiderne på aviserne i Spanien fokuserer derfor naturligt på disse 2-3 aspekter af kampen.

Real Madrid - Getafe 2-0 Higuain hedder kongeriget

Overskriften på sportsavisen AS søndag d. 1/11 – 2009. Higuain 2 – Villarato 1. Villarato er en henvisning til konspirationsteori der huserer og der går på at formanden for fodboldforbundet i Spanien Angel Maria Villar sørger for dommerhjælp til FC Barcelona. Så med udvisningen til Albiol + et par straffespark der ikke blev dømt til Real Madrid mener AS altså at der er tale om denne “dommerhjælp” til Barca. Higuain scorede de 2 Real Madrid mål så derfor ender det altså med 2 – 1.

Karakter til spillerne efter kampen. Hver Real Madrid spiller får en karakter for indsatsen fra 1 – 3 med 3 som det højeste. 0 betyder dumpet.
Casillas – 2
Ramos – 1
Pepe – 2
Albiol – 1
Arbeloa – 1
Xabi Alonso – 1
Lass – 3
Higuain – 3
Kaka – 1
Marcelo – 2
Benzema – 2
Gago – 1
v. d. Vaart – 1
Raul – 1
Man of the match må siges at være Gonzalo Higuain med de 2 fremragende scoringer!

Interview med matchvinder Higuain efter kampen:
Spg: Dette Getafe hold gør dig godt. Dette år også 2 mål.
Svar: Ja jeg er vældig godt tilfreds hermed.
Spg: Denne kamp gjorde godt for at genoprette stoltheden og ikke kun efter udvisningen af Albiol men lige fra første minut gik vi til den for at vise at vi skulle vinde. Dette hold beviste den stolthed det har og det kom der et godt resultat udaf.
Spg: Efter udvisningen af Albiol kom holdet ovenpå. Var det der hvor kampen ændrede sig?
Svar: Ærligt talt så tror jeg at det var det. Jeg så ikke situationen særligt tydeligt men det der er sket er sket. Holdet viste at med en spiller mindre på banen kan man også vinde.
Spg: Føler du at du reddede Pellegrini’s hoved ?
Svar: Vi er med træneren. Vi er alle mennesker. Efter det der skete i Alcorcon havde vi nogle svære dage. Ikke kun træneren men også spillerne.
Spg: Mod slutningen af kampen var du sågar tæt på at score endnu et mål..
Svar: Det er rigtigt. Det var en skam at denne bold ramte stolpen fordi det ville have været smukt at forlade Bernabeu med et hattrick men jeg er yderst tilfreds med de to mål jeg scorede.
Spg: Har du nogle tilbage også til kampen mod Milan ?
Sv: Lad os håbe at det har jeg i det mindste går jeg altid på banen med det mål at score. Jeg håber at dette er begyndelse og at det også lykkes os at vinde mod AC Milan og Atletico Madrid.

Reklamer

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: