Real Madrid spiller profil Higuain | Higuain 20 trøje , shorts , strømper , støvler

Spillerprofil:
Real Madrid angriber Gonzalo Higuain kommer fra Argentina og var liga topscorer for Real Madrid i sæsonen 2008/09. Han fik sin debut på det argentinske landshold til de sidste afgørende kampe for at kvalificere sig til VM 2010 i Sydafrika. Higuain kvitterede for Maradona’s tillid og scorede et vigtigt mål imod Peru. Det må derfor antages at Higuain også er med i den endelige trup til sommeren’s VM slutrunde.

Higuain puster ud efter at have misset en chance

Som kan ses af billedet ovenfor har Higuain shortsnummer 20 på venstre lår. Man kan lige knapt ane at der sidder et officielt Real Madrid klublogo nederst i de små shorts tal. Shortsene er meget lange og går helt ned til knæet. Der er så lige en smule plads til knæet før strømperne begynder der også er trukket helt op til det nederste af knæskallen.

Gonzalo Higuain set i profil: trøje | shorts | strømper | støvler

Higuain har strømperne tapet forneden så benskinnerne holdes på plads. Han spiller i adidas predator fodboldstøvler. En støvle der passer godt til hans kraftfulde spillestil og hårde skud. Støvlen hjælper til at give endnu mere kraft i skudet og at give bolden skru.

Real Madrid spiller med navn og nummer Higuain 20

Gonzalo Higuain også kaldet pipita har valgt at have sit efternavn HIGUAIN bag på trøjen. Higuain spiller med nummer 20 i Real Madrid. På billedet kan ses hvordan navn og nummer trykket tager sig ud på en Real Madrid hjemmebanetrøje. Trykket er sort med sølvfarvede Real Madrid logoer nederst i tallene. Der er ikke nogen skygge eller en kontrastfarve i trykket. Bare en klassiske sort farve og stil.

Reklamer

Tags: , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: