Indenfor i Ciudad Real Madrid

Rapport:
Ciudad Real Madrid blev indviet 30. september 2005 og indeholder Real Madrid’s træningsanlæg. Både klubben’s førstehold og ungdomsafdelingen har til huse her. Ved siden af Ciudad Real Madrid ligger Estadio Alfredo di Stefano hvor Real Madrid’s talenthold Real Madrid Castilla spiller sine hjemmekampe. Det er også meningen at der skal bygges et kollegium hvor spillerne på Real Madrid’s ungdomshold kan bo.

Ciudad Real Madrid i Valdebebas Madrid

Real Madrid’s TV og radio station har til huse i Real Madrid byen. Ligeledes har klubben’s administration kontor her.

Ungdomsafdelingen’s faciliteter og førsteholdet’s lokaler er adskilt. Førsteholdet’s træningsbaner og klubhus er hermetisk lukket så ingen bortset fra de med formel adgang kan komme ind eller blot kigge indenfor. Pressen har normalt adgang til trænings sessionerne mens der for det brede publikum kun er adgang ved særlige lejligheder. Det er helt op til træneren at bestemme hvor tit og hvornår der skal være åben træning. For sæsonen 2008/09 skete det kun 2 gange at der var åben adgang til førsteholdets træningssession.
De baner der ligger til venstre for bygningerne der går vertikalt er til førsteholdet. De baner der ligger på hver side af bygningerne der går horizontalt er til ungdomsafdelingen.

Luftfoto af Ciudad Real Madrid

Normalt er der kun adgang til Ciudad Real Madrid lørdag og søndag for det brede publikum. Hvis man er socio altså klubmedlem eller Madridista altså officiel fan af Real Madrid har man do altid adgang til Ciudad Real Madrid. Det koster 2 euros at komme ind til ungdomskamp lørdag eller søndag.

Billetkontor ved indgangen til Ciudad Real Madrid

Træningsbanerne har alle små tribuner hvor interesserede kan se kampene med klubbens ungdomshold eller overvære træningsessioner.

Udsigt over Real Madrid's træningsbaner i Ciudad Real Madrid

Ved siden af træningsbanerne ligger stadion Alfredo di Stefano hvor talentholdet Real Madrid Castilla spiller på hjemmebane. En billet til talentholdet’s kampe koster omkring 10 euros mens det er gratis at komme ind for medlemmer (socios) og medlemmer af fanklubben (madridistas).

Estadio Alfredo di Stefano kig udover banen

Reklamer

Tags: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: