El Kun | Sergio Aguero | Atletico Madrid Kun Aguero 10 trøje , short , strømper – støvler

SpillerProfil:
Atletico Madrid spiller og argentinsk landsholdsspiller Sergio “Kun” Aguero er en stjerne på vej frem i spansk og i international fodbold. Omend indsatsen nogle gange har været skuffende når El Kun har optrådt på det argentinske landshold ja så er han efter al sandsynlighed blandt Maradona’s udvalgte til VM 2010 i Sydafrika. El Kun kan ved den lejlighed få sit store internationale gennembrud hvis det går godt for Argentina.
I Atletico Madrid spiller Kun Aguero med nummer 10. Tilnavnet “Kun” stammer fra hans familie i Argentina og hans barndom. Den unge Sergio var meget fascineret af en japansk tegneserie figur “Kum Kum” og en variation af dette navn er altså “Kun”. (Kilde Wikipedia).
Sergio Aguero har altså så valgt at få skrevet KUN AGÜERO med to prikker over i’et bagpå trøjen. Han spiller med nummer 10.

Atleti player Kun number 10

Som kan ses af foto’et står navnet lige på trøjen og fylder derfor godt ud da der 9 bogstaver + mellemrum.
El Kun bærer trøjen uden på shortsene. Dette giver ekstra frihed i bevægelserne omend det nok primært er et spørgsmål om hvordan man føler det er mest behageligt snarere end det er noget praktisk.

Kun salutes Forlan

På billeder herover ses El Kun fra siden hvor man kan se at der hvide tal på de blå Atletico Madrid shorts. Eftersom El Kun spiller med nummer 10 på trøjen ja så er det også logisk nok at der et hvidt 10 tal på shortsene. Shortsnummeret er placeret over klublogoet på Atletico Madrid shortsene.
Støvlerne er fra Nike og er del af en CTR 360 serie.

I sidste del af denne Atletico Madrid Kun Aguero 10 spiller profil rapport er der et video klip der viser hvordan Kun Aguero bevæger sig på banen og hvordan spillesættet ser ud i levende billeder.

Reklamer

Tags: , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: