Real Madrid trøje med Ronaldo 9 tryk | Real Madrid fodboldtrøje Kaka 8

Rapport:
Real Madrid får ny spilletrøje til hver ny sæson. I England har mange af klubberne indgået en aftale med fansene om at der kun kommer ny hjemmebanetrøje hver andet år men i Spanien er der ny trøje til hver ny sæson.
Fodbold er populært og den mest populære fanartikel er spilletrøjen især hjemmebanetrøjen der mere end noget andet symboliserer en klub. Der er fans der samler på trøjerne og der er fans der bruger trøjen til sport , i fritid eller når de skal på stadion.

Real Madrid fan i ført Ronaldo 9 trøje

Da trøjerne kommer på gaden hvert år og eftersom Real Madrid har spillet i adidas siden 1998 og da der er grænser for hvor store ændringer man kan lave ved et produkt der er megen tradition og følelse lagt i – er det tit nye spillere i en klub der er bestemmer om fansene køber ny trøje et år eller holder sig til den de allerede har fra en tidligere sæson.

Real Madrid fans med Ronaldo og Kaka trøjer

I forbindelse med Real Madrid holdet og de mange nye stjerner der kom til klubben umiddelbart inden sæsonen 2009/10 er det primært 2 som fansene har været optaget af. Cristiano Ronaldo og Kaka. Begge etablerede verdensstjerner med masser af titler på CV’et og begge modtagere af FIFA’s World Player of the Year.
Disse to spillere bærer mere end nogle andre (Benzema, Alonso, Arbeloa, Garay, Granero etc.) forhåbninger hos Real Madrid fansene og en stor fremtid. En fremtid hvor Real Madrid ikke blot slår FC Barcelona af tronen som det førende hold i Spanien og i Europa men også hvor holdet spiller det smukke spil “o jogo bonito”.

Real Madrid fan ved indgangen til Bernabeu - trøje Ronaldo 9

Så når man ser hvilket navn og nummer der er på de nyeste Real Madrid trøjer for sæsonen 2009/10 ja så er det primært RONALDO 9 og KAKA’ 8. De store nye stjerner i Real Madrid og de to spillere som forhåbningerne om en gloværdig fremtid ligger hos. Det får de så også pænt betalt med lønninger på henholdsvis 12,5 millioner Euros og 9 millioner Euros og det til en særlig “Beckham skat” for udenlandske sportsudøvere på 22-23% mens den almindelige spanske lønmodtager må slippe mellem 42 og 44% i skat.

Real Madrid fan foran Bernabeu iført Kaka trøje

Reklamer

Tags: , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: