Real Madrid langærmet trøje | Real Madrid trøje med lange ærmer

Produkt anmeldelse:
(For oplysninger angående Real Madrid trøjen med lange ærmer i detailsalg se nederst på siden).
Eftersom sommeren er gået på held og efteråret undervejs kan man også se ændringer i Real Madrid spillernes udstyr. De hede sommerdage og det varme tidligere efterår går på hæld og regn – blæst og lave temperaturer kommer i stedet. Flere Real Madrid spillere er derfor begyndt at spille i langærmede trøjer i stedet for kortærmede.
Spillerne har selv valget mellem en langærmet og en kortærmet spilletrøje. Det er lidt forskelligt hvad de vælger og der kommer måske også an på selve dagen.

Sergio Ramos i langærmet Real Madrid trøje

Som kan ses udfra billedet er ærmet delt op i 2. adidas “3-stripe” striperne starter på skulderen og løber så ned af ærmet indtil et sted på overarmen hvor de stopper og der kommer en blankt stykke hvor der er plads til et LFP ærmemærke. Efter denne blanke plet starter striperne så igen og løber hele vejen ned til håndleddet hvor der så aller nederst er en tynd kant med elastik så ærmet holdes på plads.

Real Madrid kaka trøje med lange ærmer

Billedet af Kaka set bagfra viser hvordan den tynde guld stripe der starter på brystet går hele vejen rundt ned langs ærmet løbende bagpå ærmet. Det ser også umiddelbart udsom om at Kaka har en trøje på der er stor i størrelsen og derfor hænger løst specielt nede ved håndleddet ser det udsom at trøjen går godt udover hånden.
Bortset fra at ærmerne altså er forskellige på den kortærmede og den langærmede Real Madrid trøje er der ikke nogen forskel. Selve kroppen af trøjen er identisk på begge trøjer og navn og nummer trykket bagpå trøjen er også helt det samme.
Umiddelbart virket det som om at adidas er lykkedes godt med at de lange ærmer afpasset godt sammen med de øvrige detaljer på trøjen så som striperne på ærmet, den tynde guld streg, LFP ærmemærket, kanten ved håndleddet mv.

I følge Real Madrid’s butik på Estadio Santiago Bernabeu kan trøjen IKKE købes med lange ærmer for sæsonen 2009/10!
For sæsonen 2008/09 vandtes der en langærmet Champions League trøje men til sæsonen 2009/10 har adidas valgt ikke at lave trøjen med lange ærmer!
Med korte ærmer kan trøjen købes her: Real Madrid trøje med korte ærmer!

Reklamer

Tags: ,

2 kommentarer to “Real Madrid langærmet trøje | Real Madrid trøje med lange ærmer”

 1. Jakob Schmidt Says:

  Kan man få reals hvide hjemmebanetrøje LANGÆRMET nogen steder??

  • irealmadrid Says:

   For sæsonen 2009/10 blev den ikke produceret.
   For sæsonen 2010/11 er det tvivlsomt eftersom der ikke sælges mange Real trøjer med lange ærmer i Spanien, der er det største marked.
   Men der har for nogle år siden været en langærmet Champions League trøje. Så derfor kan man ikke udelukke, at der kommer en sådan til efteråret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: