Maradona og Pato på Estadio Santiago Bernabeu

Rapport:
Det spanske fodboldforbund bliver i år 2009 100 år og fejrer derfor sit 100 års jubilæum. I den anledning har man valgt at afholde en jubilæumskamp mod Argentina. Det argentinske landshold med landstræner Diego Maradona ankom således til Madrid mandag og havde første træningspas tirsdag. Argentina har fået stillet en træningsbane til rådighed af Real Madrid i Ciudad Real Madrid. Man kan så træne der tirsdag, onsdag, torsdag mens man træner på Vicente Calderon hvor kampen finder sted fredag.
Det argentinske landshold bor på samme hotel som Real Madrid bruger når de samler spillerne til koncentration inden en kamp: Mirasierra Suites i Las Rozas lidt uden for Madrid.
Men eftersom der var pokalkampe i flere europæiske lande herunder Spanien kunne ikke alle spillere møde op før onsdag. Maradona og de spillere der allerede var ankommet benyttede så lejligheden til at overvære Real Madrid’s møde med Alcorcon på Bernabeu tirsdag aften d. 10 november 2009.

Diego Maradona og det argentinske landshold på Bernabeu

Maradona var imidlertid ikke den eneste berømthed der var på plads på Bernabeu denne tirsdag aften. Da der var FIFA pause og AC Milan ikke spillede pokalkamp havde Alexander Pato benyttet lejligheden til at drage fra Milano til Madrid sammen med sin kæreste for at besøge sin ven Marcelo.

Pato og kæreste i spillerboks på Bernabeu

Da Marcelo var udtaget til Real Madrid truppen der skulle spille mod Alcorcon havde han inviteret Pato og dennes kæreste til at overvære kampen i spillerboksen i et hjørne af Bernabeu højt over grønsværen.
Marcelo selv kom på banen i anden halveg og gjorde en udmærket figur omend han ikke kunne ændre på resultatet.

Kun Aguero Marcelo og dommer i diskussion

Ved tidligere lejligheder så som for eksempel den første kamp i ligaen mod Deportivo La Coruna var Usain Bolt på besøg efter at have vundet VM i atletik i Berlin. Bernabeu er en af de største sportsarenaer i Spanien og derfor kommer der tit fornemt besøg enten fra andre sportsudøvere som Rafa Nadal eller Fernando Alonso eller også fra andre kendte personligheder der tilfældigvis er i Madrid eller har mulighed for at kigge forbi i deres program.

Reklamer

Tags: , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: