Interview med Luis Fabiano | L. Fabiano inter-view

Interview:
Den brasilianske angrebsstjerne afgiver interview til den spanske sportspresse. Interview’et blev bragt i sportsavisen Marca d. 15 november.

Spg: Efter de første 10 runder i ligaen hvilken status vil du gøre over Sevilla FC ?
Sv: Vi har startet den nye sæson meget stærkt således at vi udgør et reelt alternativ til FC Barcelona og Real Madrid. Men de to øverste i tabellen fejler sjældent så hvis man laver nogen fejl kommer man til at betale dyrt herfor.
Spg: Men I begår få fejl ?
Sv: Det gjorde vi imod Espanyol i en nøglekamp. Heldigvis kom vi stærkt tilbage ved at vinde over Xerez hvilket var en vanskelig kamp af flere årsager blandt andet på grund af banen’s tilstand. Vi har også vundet over Villarreal der er et stort hold og som de store vil få mange problemer med. Vores forpligtigelse er at vinde disse kampe fordi Sevilla plejer at tabe points mod hold som vi kan vinde mod på hjemmebane.
Spg: Har Sevilla kapacitet til at afslutte dominansen i ligaen som Barcelona og Real Madrid har indført ?
Sv: Ja, selvom det er meget tidligt at begynde at snakke om titler. Ligaen er knap begyndt men vi har en meget stærk trup. Jeg tror at Sevilla er det reelle alternativ til Barca og Real Madrid.
Spg: Sejren over Real Madrid må have tjent som eksempel for alle ?
Sv: At spille mod Real Madrid giver en ekstra motivation fordi det er et af de bedste hold i Europa y og vi gik på banen for at give alt hvad vi havde. Det er sandt at et motiveret Sevilla hold er farligt overfor alle hold.
Spg: Hvordan ser du på træner Manolo Jimenez vis fortsættelse i klubben var til debat mange gange i løbet af sidste sæson ?
Sv: Manolo Jimenez har sine ting (smil) men han er en stor træner og et stort menneske. Han er fuldt ud i stand til at styre Sevilla og omklædningsrummet (spillerne) er med ham.
Spg: Efter Negredo’s ankomst hvad synes Luis Fabiano om rotationsprincippet ?
Sv: Det er kompliceret fordi vi alle ønsker at spille hver gang men vi bliver nødt til at acceptere træneren’s beslutninger. Der er en brutal konkurrence oppe foran med Negredo, Kanoute, Kone.. Hvad angår mig ja så forsøger jeg at gøre mit arbejde ved at score mål for at hjælpe Sevilla. Der er konkurrence men jeg vil gerne spille hver gang.
Spg: Hvor lang tid bliver vi ved med at se dig spille i Sevilla ?
Sv: Jeg er yderst tilfreds her og at skifte klub nu med et VM om hjørnet er farligt.
Spg: Du har kun 1,5 år tilbage af din kontrakt. Hvad sker der efter VM ?
Sv: Det er et meget svært spørgsmål. Det eneste jeg kan sige hvad det angår er at jeg er yderst godt tilfreds med min kontrakt. Jeg spiller godt hvad der er det vigtigste. Folkene her er godt tilfredse med mig og jeg er godt tilfreds med klubben. Det er svært at be’ om meget mere.
Spg: Har du sat dig nogle mål for sæsonen ?
Sv: Jeg kunne godt tænke mig at score flere mål end sidste sæson, selvom det ikke var nogen ringe bedrift eftersom jeg scorede 19 mål i 25 eller 26 kampe. Men i denne sæson kunne jeg godt tænke mig at score endnu flere mål og at komme blandt de 3-4 mere scorende spillere i ligaen.
Spg: For at slutte af – hvad er din prognosis for VM ?
Sv: For mig at se er den store favorit Spanien fordi de spiller flot fodbold og har et fantastisk godt hold. Men Brasilien er nu engang Brasilien. For mig at se er det de 2 store favoritter.

Reklamer

Tags: , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: