Spanien VM 2010 trøje | ny Spansk landsholdstrøje

Release:
I ugen op til landskampen mellem Spanien og Argentina d. 14 november 2009 i Madrid blev Spanien’s nye landsholdstrøje præsenteret. Det er trøjen som Spanien kommer til at spille i til VM 2010 i Sydafrika.
Som de øvrige landsholdstrøjer produceret og designet af adidas tager den spanske landsholdstrøje udgangspunkt i den trøje spillede i i 1980erne specielt trøjen fra EM 1984 i Frankrig.
Til spillesættet ved EM 1984 i Frankrig hørte et par blå shorts som denne gang er blevet reproduceret med rød og gule striper (farverne i det spanske flag på siderne).

Spaniens EM 1984 trøje

Den blå farve fra shortsene er reproduceret ved kraven og ved ærmerne hvor der er små stykker af blåt der matcher med shortsene.
Farven på den nye trøje er knap så i øjnefaldende som nogle af forgængerne og er således mere afdæmpet. Striperne på den nye trøje er lavet i en farve der minder om guld i nuancen og som er en hyldest til byen Johannesburg i Sydafrika hvor der findes store gulddepoter.

Spanien trøje fremvist af David Villa

Selve trykket til trøjen følger farve nuancen på striperne og i en gylden gul farve der kunne minde noget om guld.

Spanien navn og nummer tryk

Spillerne vælger selv hvilket navn der skal stå bag på trøjen omend FIFA anmoder om at der er tale om spillerens efternavn. CESC som der stod bagpå Fabregas’ trøje i starten af karrieren er således nu blevet til FABREGAS som det også er hos Arsenal. Sergio Ramos plejer at have hele navnet stående på trøjen men SERGIO RAMOS er nu blevet til blot RAMOS.

Ramos 15 tryk på en spansk VM 2010 landsholdstrøje

Strømperne der plejer at være sorte og som også var sorte ved EM 1984 ser imidlertid ud til at være blevet røde til VM 2010 kollektionen. Mens at detaljen med tværstriper øverst ved strømpekanten er bi-beholdt også ved de nye 2010 strømper.

Reklamer

Tags: , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: