Cristiano Ronaldo selv-biografi | Cristiano Ronaldo autobiografi

Anmeldelse:
Bogen er skrevet af Cristiano Ronaldo i samarbejde med journalisten Manuela Brandao og udkom første gang i 2007 på portugisisk. Nu er der så også kommet en spansk udgave udgivet på forlaget Libros Cupula og med titlen “Momentos Cristiano Ronaldo” – Øjeblikke med Cristiano Ronaldo. Bogen er en kombineret tekst og billedbog med mange store billeder af Cristiano Ronaldo fra forskellige rejser eller kampe enten for Manchester United eller Portugal. Bogen har kun meget lidt om tiden i Real Madrid – essentielt set kun forordet skrevet af Præsidenten i Real Madrid Florentino Perez der hentede Ronaldo til klubben.

Herunder bringes dette forord – senere vil der komme andre uddrag fra bogen:
Cristiano Ronaldo er talent , ambition og opofrelse. Vi står overfor en fodboldspiller der lever fodbolden næsten som var det en religion og som har en meget klar og definitiv kontrakt med denne sport. Han drømmer om og arbejder henimod den udfordring det er at gøre sig til en myte indenfor fodbolden. En fodbold der både skal være underholdning, magi og følelse og for hvem spillere som Cristiano Ronaldo er essentielle.
Vores (Real Madrid’s) sportslige model baserer sit regnestykke og sin økonomiske holdbarhed på tilstedeværelsen af op til flere af de der betragtes som værende de bedste spillere i verden. Det er en model som har kendetegnet Santiago Bernabeu igennem mange år og som vi forsøger også at gennemføre i disse nye tider. Det der fremstod meget klart for os ifølge denne filosofi var at det at have Cristiano Ronaldo i truppen for dette Real Madrid hold og for klubben vil være et helt basalt grundlag i nutiden og af afgørende betydning for fremtiden. Real Madrid forsøger altid at være den centrale reference indenfor denne sport og derfor er det også en utroligt attraktiv klub for de der søger at opnå det maksimale. Vores stadion er derfor det mest perfekte øko-system for fodboldspillere som Cristiano Ronaldo der udlever den sport som en udfordring om konstant af overgå sig selv.
Hans tekniske kvaliteter, hans fysiske kraft, hans hurtighed, hans målinstinkt og hans gejst på banen vil sørge for at han kommer til at stå for talrige mål og oplæg til historiebøgerne. Han er en af de fodboldspillere der på helt naturligvis nyder presset, uanset hvor enormt det måtte være, og han ved med sikkerhed at i hans støvler ligger forhåbningerne og drømme for millioner af fans gemt.
På trods af hans unge alder har han allerede akkumuleret erfaring fra dusinvis af kampe i den portugisiske liga og dusinvis af kampe i den meget krævende engelske liga og selvfølgelig på det portugisiske landshold. Hans eksplosive og betagende stil fuld af adrenalin og æstetik kunne få nogen til at tænke, fejlagtigt, at nogle gange er der tale om arrogance. Dette er ikke korrekt. Cristiano er en der er forelsket i fodbold og som respekterer sine modstandere og som er 100% loyal overfor sin medspillere. Fodbolden er hellig for ham og han udlever den med konstant besættelse: det at være en af de største fodboldspillere igennem tiderne.

Florentino Pérez
Presidente del Real Madrid

Reklamer

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: