Real Madrid – Racing Santander 1-0 | Reaktioner i sportspressen

Presse:
Real Madrid spillede lørdag aften d. 21 november på hjemmebane Estadio Santiago Bernabeu mod Racing Santander og vandt kampen med 1-0 på et mål af Gonzalo Higuain. Samtidigt spillede FC Barcelona uafgjort med Athletic Bilbao hvilket betød at Real Madrid efter 11 spillerunder nu fører den spanske liga 1 point foran rivalerne fra Barcelona. Spillet var imidlertid ikke overbevisende så selvom Real Madrid fører ligaen og har den bedste pointhøst efter 11 spillerunder i 17 år ja så var der megen kritik af spillet dagen derpå i pressen.

Forside Real Madrid - Racing Santander 1-0

Forsiden siger at Real Madrid kommer til Camp Nou i Barcelona til sæsonen’s første “El clasiso” der spilles søndag d. 29 november som førerhold i den spanske liga. En meget vigtig sejr da holdet derfor ikke er under så meget pres da man ikke risikerer “at falde yderligere bagud” da man nu rent faktisk fører tabellen. Ydermere ser det ud som om at Cristiano Ronaldo vil være tilbage i Real Madrid truppen til kampen mod Barca. I Real Madrid er der et system der siger at hvis en spiller har været skadet mere end 30 dage skal han når han kommer tilbage fra skadespausen spille 25 minutter i første kamp. En halveg i anden kamp og i tredje kamp kan han så spille hele kampen. Da Real Madrid skal spille en meget vigtig Champions League kamp onsdag mod Zurich FC onsdag kan man så muligvis forvente at se Ronaldo spille 25 minutter i denne kamp – hvis han ellers er helt klar. En halveg mod Barca om det så bliver først eller anden halveg er så det store spørgsmål .. og derefter hvis der ikke kommer nye komplikationer burde Cristiano Ronaldo så være god for at spille hele kampe…
Bedste spiller i kampen mod Racing for Real Madrid var midtbanespilleren Xabi Alonso der efter at have spillet en god kamp for det spanske landshold fortsætter det godt spil for Real Madrid.
Gonzalo Higuain scorede endnu engang målet og Pellegrini’s foretrukne angrebspar ser således ud til at være Benzema og Higuain mens Raul indtil videre må nøjes med rollen som indskifter.

Reklamer

Tags: , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: