Real Madrid trøje til kvinder | Real Madrid fodboldtrøje dame model

Analyse:
Med den fortsatte udbredelsen af fodbolden og med den stadigt stigende popularitet er nye markeds segmenter som for eksempel kvinder også blevet et mål for fodboldindustrien. Hvad der for 30 år siden stort set udelukkende var en mande-sport både på banen og udenfor banen som fans er nu også i et vist omfang blevet en sport for kvinder. I USA er fodbold utroligt populært blandt piger og der er et stadigt stigende antal kvinder der også følger lidt med i fodbold som fans eller som forbrugere af underholdning. Da de fleste fodboldstadions nu om stunder også minder mere om en biograf eller et teater med behagelige siddepladser med udsigt til en scene eller et lærred hvorpå der udfolder sig et stykke eller en performance er det også blevet mere attraktivt for kvinder (og andre mindre fanatiske individer) at komme på stadion.
Når det så er sagt er der selvfølgelig langt flere mænd både der spiller og følger med i fodbold.
Denne udvikling er ikke gået ubemærket hen for producenter af sportstøj inklusive af fanartikler. Der findes derfor flere og flere produkter der er designet specielt i forhold til kvindelig smag og fysik.
Real Madrid’s spille trøje kommer således også i en version til kvinder.

Real Madrid trøje til kvinder | Real Madrid fodboldtrøje dame model

Trøjen adskiller sig fra herremodellen derved at ærmerne er kortere og sidder tæt ind til armen. Desuden er trøjen syet således at skuldrene er smalle og at trøjen snævrer ind på det midterste stykke for derpå at blive bredere for neden. Med hensyn til design, logoer, farver etc. er det imidlertid den helt samme trøje som i herremodel. Den eneste forskel er altså pasformen. Da trøjen er syet til at sidde relativt stramt passer den bedst til at have direkte på som en t-shirt.
Der er imidlertid kvinder og piger der foretrækker en herremodel i trøjen til at have siddende løst udenpå det normale tøj.

Real Madrid par hånd i hånd hun har Raul på han Kaka

Real Madrid kvindelig fan i en Real Madrid herre trøje

Reklamer

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: