Real Madrid – Zurich FC 1:0 | Champions League kampreferat

Presse:
Onsdag d. 25/11 – 2009 vandt Real Madrid en smal 1-0 sejr i Champions League over svejsiske Zurich FC på et mål i først halveg af Gonzalo Higuain. Spillet var langt fra betagende men med sejren er Real Madrid næsten sikker på at gå videre til 1/16 finalen i Champions League turneringen 2009/10. Med mindre holdet taber med mere end 3 mål i Marseille i den sidste gruppekamp er videre deltagelse i turneringen sikret.

Real Madrid versus FC Zurich kampreferat

Overskriften dagen derpå hæfter sig mere ved Cristiano Ronaldo’s indskiftning i anden halveg og de 20 minutter han fik lov til at være på banen. Næsten 2 måneders skadespause og endelig er CR9 tilbage.
Forsiden lyder: Det eneste gode var Cristiano. Han havde flere afslutninger på mål i 21 minutter end Higuain og Raul i hele kampen. Pellegrini’s Real Madrid kedede sågar fårene mod et hold der ville spille i anden division i Spanien. Historisk hyldest til portugiseren da han kom på banen. Higuain scorede igen. Real Madrid er nummer 1 i gruppen men hvis holdet taber med mere end 3 mål i Marseille kan man ende med at blive slået ud.

Inden i avisen får hver spiller en karakter for indsatsen. 3 er det højeste og 1 det laveste på skalaen.
Casillas – 1
Ramos – 1
Albiol – 1
Arbeloa – 1
Pepe – 1
Van der Vaart – 1
Xabi Alonso – 2
Lass – 1
Marcelo – 2
Kaka – 1
Granero – udenfor bedømmelse
Raul – 1
C. Ronaldo – 1
Higuain – 3
Pellegrini – træner – 1
Bedste spiller på Real Madrid holdet må være Gonzalo Higuain der endnu engang scorede og som har vist sig som holdet’s farligste angriber. Desuden Xabi Alonso der spillemæssigt var den bedste for Real Madrid over hele kampen.

Næste opgave for los merengues bliver FC Barcelona på Camp Nou søndag 29/11 2009. Med de enorme forventninger der er til dette Real Madrid hold vil det blive endnu en eksamen. Man skal måle sig med Europa’s bedste hold og kravet er at Real Madrid kan gøre en god figur og spille lige op med FC Barcelona også på udebane. Da Real Madrid har forbedret sig defensivt kamp efter kamp er det ikke umuligt at det vil passe holdet udmærket ikke at skulle være spilstyrende men at man vil kunne spille mere afventende og så håbe på at den direkte spillestil holdet arbejder med vil virke godt i kontrafasen.
En afvaskning a la 6-2 nederlaget mod FC Barcelona på Bernabeu sidste år vil nok imidlertid igen føre til spekulationer om træner , ledelse , spillere , projekt etc.

Reklamer

Tags: , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: