Argentinske landsholdstrøje til VM 2010 | Argentina VM trøje

Nyhed:
I midten af november måned kom adidas VM trøjerne til sommeren’s VM i Sydafrika på gaden. Trøjerne blev præsenteret samtidigt med at Argentina var i Madrid for at spille en kamp mod Spanien i forbindelse med det spanske fodboldforbunds 100 års jubilæum. De nye landstrøjer fra andre adidas hold blev også lanceret på dette tidspunkt. Spanien. Frankrig, Paraguay, Mexico, Slovakiet, Danmark, Japan, Tyskland, Grækenland, Nigeria og Sydafrika.

Designet af den argentinske landsholdstrøje til VM 2010 er bygget op omkring Argentina VM 1986 trøjen. Adidas har brugt diverse landsholds’ trøjer fra 80erne som udgangspunkt for det design der benyttet til VM 2010 trøjerne. Argentina spillede ganske vist ikke i adidas i 1986 men i Le Coq Sportif men på trods af dette har man valgt at tage udgangspunkt i dette design til de nye trøjer.

Argentina VM 1986 landsholdstrøje

Den nye Argentina landsholdstrøje til VM 2010 i Sydafrika har også rund hals og kraven er hvid. Der er ligeledes 4 hvide striper og 3 blå striper vertikalt på trøjen.

Argentina VM 2010 trøje | Argentinsk landsholdstrøje VM 2010

I tidens løb har mange argentinske fodboldspillere optrådt i Real Madrid’s hvide trøje. Den måske største af dem alle Alfredo di Stefano der var med til at vinde de 5 Champions League titler i træk tilbage i 1950erne. Di Stefano er nu æres-præsident i Real Madrid og optræder ofte ved forskellige events der angår klubben.
På det nuværende Real Madrid hold er der 2 spillere fra Argentina der har været inde omkring landsholdet: Fernando Gago og Gonzalo Higuain. Gago er måske på vej væk fra klubben mens Higuain har en god periode og sikkert også vil optræde på Bernabeu fremover. Desuden er der Garay der stadigvæk er ung og har spillet på ungdomslandsholdet og som derfor muligvis også vil kunne tænkes at komme på A-landsholdet på et tidspunkt.

Argentinske spillere i Real Madrid

Reklamer

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: