Real Madrid trøje til børn | Real Madrid trøje til drenge og piger

Analyse:
Real Madrid trøjerne bliver lavet i børnestørrelse både til klubben’s egne ungdomshold og til at sælge i butikker i detailhandlen. Trøjen er den samme som til Real Madrid’s første hold bortset fra at dimensionerne er anderledes. Desuden er der et LFP mærke, der er navnet på den spanske første division, på Real Madrid børnetrøjerne i detailsalg mens de trøjer Real Madrid’s ungdomshold spiller med ikke har dette mærke på.
Da piger og drenge typisk har nogenlunde samme bygning indtil teenage alderen ja så er der ikke nogen forskel på pige og drenge trøjen. Der findes kun én slags Real Madrid børnetrøje.
Billedet herunder viser hvordan trykket på en Real Madrid børnetrøje kan være i en særlig junior udgave hvis trøjen er lille og navnet på spilleren er langt. SERGIO RAMOS er 11 bogstaver + mellemrum hvilket ikke kan står på trøjen hvis det er voksenstørrelse trykket.

Real Madrid fan i børnetrøje med Sergio Ramos 4 på ryggen

Real Madrid fan set fra siden - lille dreng

Et kortere navn som FIGO 10 kan der imidlertid godt være plads til selv på en mindre trøje og derfor er der på trøjen herunder et voksenstørrelse tryk på trøjen.

Real Madrid fan med en Figo 10 trøje

Ungdomsholdene i Real Madrid spiller også i de samme trøjer , shorts og strømper som førsteholdet men altså uden noget LFP ærmemærke på det højre ærme som kan ses af billedet herunder er det sted på overarmen hvor dette mærke normalt sidder tomt.

Real Madrid ungdomsspillere set foran / bagfra

Selve navn og nummer trykket er også det samme til ungdomsholdet som til førsteholdet. Den eneste forskel er at ungdomsspillerne ikke har deres navn på trøjerne. Navn på trøjerne er primært lavet for at hjælpe TV seerne med at identificere de forskellige spillere. Dommeren skal blot bruge et nummer til at kunne holde styr på kampen og på hvad de enkelte spillere laver. Desuden er det lidt lettere at trøjerne kan skifte spiller hvis der kun er nummer på mens at et navn gør trøjen personlig og dermed ikke-overførbar.

Reklamer

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: