Ronaldo trøjer | Real Madrid Cristiano Ronaldo fodboldtrøjer

Analyse:
Til sæsonen 2009/10 har Real Madrid 3 trøjer til kampe i den spanske liga og 2 trøjer til kampe i Champions League. Real Madrid har således til kampene i La Liga en hvid hjemmebane trøje , en mørkeblå udebane trøje og en mørkegrå tredje trøje. Til Champions League har Real Madrid en hvid hjemmebane trøje og en mørkegrå udebanetrøje.
Real Madrid hjemmebanetrøjerne er for så vidt de samme til Champions League og til La Liga bortset fra at ærmemærkerne er forskellige. Det samme gælder for tredje trøjen til La Liga og udebanetrøjen i Champions League.
Real Madrid har altså 5 forskellige trøjer eller 3 forskellige trøjer hvis man ser bort fra ærmemærkerne.
Derudover er der selvfølgelig også målmandstrøjer. Iker Casillas har en sort og en orange målmandstrøje til sæsonen 2009/10.
Trykket er imidlertid det samme både til den spanske liga og til Champions League. På billedet herunder ses den hvide Real Madrid hjemmebanetrøje med det officielle navn og nummer tryk RONALDO 9. Spilleren er selvfølgelig Cristiano Ronaldo – CR9.

Real Madrid hjemme trøje med Ronaldo 9 tryk

Real Madrid udebane trøjen er mørkeblå og bruges kun til kampe i La Liga. Trykket til denne trøje er hvidt. Stilen på trykket er for så vidt den samme som til hjemmebanetrøjen forskellen ligger altså udelukkende i farven.

Real Madrid udebane trøje med Ronaldo 9 tryk

Køb Ronaldo trøjer her!

Trøjen i billedet herunder er Real Madrid’s Champions League udebane trøje. Dette kan ses udfra mærkerne på ærmerne som er henholdsvis en bold (star ball) der er logoet for UEFA’s Champions League og et blåt mærke med 9 pokaler illustreret der er et særligt hædersmærke som kluber der har vundet CL mindst 4 gange eller 3 gange i træk må bruge.

Real Madrid Champions League trøje med Ronaldo 9 tryk

Det officielle navn og nummer tryk til Champions League udebane trøjen er det samme som til Real Madrid udebane trøjen i den spanske liga. Altså et hvidt tryk med sort Real Madrid klublogo indgraveret nederst i tallet.
Man kan se at der i tallene på trøjerne altså at der i 9-tallet er forskellige farver nuancer. At den sorte / hvide farve er lidt forskellig henover tallet. Dette er lavet helt bevidst og er en del af selve designet af tallene.

Køb Real Madrid Ronaldo trøjer her!

Reklamer

Tags: , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: