Real Madrid udebanetrøje | Real Madrid ude trøje i La Liga

Analyse:
Real Madrid har 3 trøjer til kampene i den spanske La Liga og 2 trøjer til kampene i Champions League. Real Madrid’s tredje trøje i La Liga er den samme som Real Madrid’s Champions League udebane trøje bortset fra ærmemærkerne. Real Madrid hjemmebane trøje i La Liga og i Champions League er også stort set identiske altså bortset fra det med ærmemærkerne.
Imidlertid har Real Madrid også en udebanetrøje til La Liga som ikke findes i en Champions League udgave og som for sæsonen 2009/10 er mørkeblå. Der er så kongeblå striper på ærmerne. Designet er stort set ligesom de 2 andre trøjer men kraven er dog en smule anderledes.

Real Madrid udebanetrøje for sæsonen 2009/10

Som det er nævnt ovenfor består den største forskel mellem Champions League trøjerne og La Liga trøjerne i de ærmemærker der bruges. Disse ærmemærker refererer til den turnering som holdet spiller i på et givet tidspunkt. LFP mærket er således en reference til Liga Futbol Profesional – den profesionelle spanske fodbold liga der har 2 divisioner: La Primera og La Segunda.

Real Madrid højre ærme med LFP ærmemærke

Sponsormærket midtpå trøjen og klublogo samt adidas logo er de samme som på de øvrige trøjer.
En vigtig detalje er det hologram der sidder nederst til højre på trøjen. Hologrammet viser at der er tale om en ægte adidas fodboldtrøje. Grunden til at man bruger hologrammer til at vise ægtheden hvilket man også kender fra pengesedler er at de er vanskelige og ikke mindst dyre at forfalske.

Real Madrid udebane trøje set med LFP mærke og hologram

Selve trykket der bruges til at sætte bagpå trøjen med spillernavn og nummer er det samme til den mørkeblå udebane trøje som vi her har haft fokus på og så til den grå tredje trøje i La Liga / den grå udebanetrøje i Champions League. Dette tryk er til sæsonen 2009/10 hvidt. Både hvide bogstaver og hvide tal.

Reklamer

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: