Real Madrid trøje med eget navn | Real Madrid trøje eget tryk

Analyse:
Real Madrid trøje med eget navn og nummer set i forhold til en Real Madrid trøje med spillernavn og nummer.
Når en officiel adidas forhandler modtager Real Madrid trøjerne fra adidas ja så er der ikke noget tryk på ryggen. Det er således forhandlerens eget valg hvorvidt vedkommende ønsker at bestille trykket hjem fra den officielle leverandør af Real Madrid tryk Sporting ID eller ej. Hos Sporting ID kan både bestille løse bogstaver og tal og spillernavne i navneblokke hvor bogstaverne er sat sammen på forhånd og udgør et navn f.eks. R + A + U + L.
Vi vil herunder se på forskellene mellem en Real Madrid fodboldtrøje hvor der er et spillernavn på ryggen og hvor der er et eget navn på trøjen (på engelsk også kaldet “custom”).

Real Madrid trøje med spillernavn og nummer:
Til Real Madrid trøjen 2009/10 hører der et sort navn og nummer tryk i en enkel stil. Der er ikke nogen skygge på hverken bogstaver eller tal. Der er ikke nogen kontrast farve. Det er blot en enkel stil i sort. Dog skal det siges at tallene er lavet på en sådan måde at farven ikke er ens men ligger i forskellige nuancer. Der er et Real Madrid klublogo i hvid og sølv nederst i tallene.
Real Madrid hjemme troje med tryk Ronaldo

Real Madrid trøje med eget navn og nummer:
Selve trøjen er den samme som den der bruges til at få et spillernavn og nummer trykt på. Trykket til trøjen er for så vidt også det samme eftersom bogstaver og tal er i samme stil , samme størrelse , samme design etc. Imidlertid er det sådan at et spillernavn kommer i en navneblok hvor bogstaverne er sat sammen på forhånd. Ved et eget navn skal bogstaverne lægges op af trykkeren der således har ansvaret for at bogstaverne kommer til at stå lige og at navnet er stavet rigtigt.

Real Madrid troje med eget tryk

Når bogstaverne til et eget navn lægges op til at blive trykt på trøjen er der forskellige hensyn der skal tages. Et meget kort navn til en meget stor trøje f.eks. en XXL skal stå med lidt større mellemrum mellem bogstaverne end et langt navn til en lille børnetrøje for ikke at forvride proportionerne.
Det er også vigtigt at navnet placeres så tæt på skuldrerne som muligt men uden at gå udover syningerne der går fra skulderen og nedaf.

Reklamer

Tags: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: