Ronaldo om Kaka | Kaka om Ronaldo

Interviews:
Efter kampen mod Sevilla lørdag aften d. 6 marts 2010 på Bernabeu hvor Real Madrid vendte en 0-2 langt ind i anden halveg til en sejr på 3-2 udtalte flere af spillerne sig til pressen. Her bringes de udtalelser som Real Madrid’s to største stjerner Kaka’ og Ronaldo kom med ……… om hinanden.
Kaka’ blev spurgt om mange forskellige ting herunder om holdkammerat Cristiano Ronaldo.
Kaka’ om Ronaldo:
Han er en fantastisk person med et usædvanligt talent. Vi har hver især vores livsstil der er meget forskellig men det betyder ikke, at vi ikke er gode venner for det er vi og vi kan tale med hinanden om hvad som helst. Cristiano er en fantastisk person og meget intelligent og en der altid ønsker at lære nyt.
Cristiano er meget professionel og arbejder utroligt hårdt desuden er han udstyret med et usædvanligt talent som fodboldspiller. Han er ekstremt hurtig og utroligt dygtig til at dribble.

Cristiano Ronaldo udtalte sig ligeledes om dette og hint og blev blandt andet spurgt om hvad han mente om den megen kritik af Kaka’ og brasilianerens manglende succes.
Cristiano Ronaldo om Kaka’:
For mig at se er han den spiller i truppen med den roligste væremåde. Han er en meget professionel spiller og person og jeg er sikker på at han nok skal få succes. Han er en af de bedste spillere i verden, han er fundamental for dette hold og selvskreven i startopstillingen. Kaka’ ønsker at levere mere og spille bedre og jeg er sikker på at det nok skal lykkes ham.

Reklamer

Tags: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: