Optakt til Champions League kamp for Real Madrid

Dokumentar:
Kampene i UEFA Champions League finder sted klokken 20:45 centraleuropæisk tid der er primetime i TV i løbet af ugen og dermed sikrer et maksimalt antal TV seere ihvertfald i Europa. Kampene finder sted tirsdag og onsdag aften.
Hvordan ser programmet så ud for Real Madrid spillerne op til en kamp i Champions League f.eks. som onsdag d. 10 marts 2010 mod Olympique Lyon.
Under Manuel Pellegrini bor spillerne på hotel uden for Madrid natten før alle hjemmebanekampe. Truppen samles derfor aftenen forinden i dette tilfælde tirsdag aften. For at sørge for det maksimale sammenhold blandt spillerne og for at angå clique dannelser spiser man samlet og ved kun 2 borde.
På selve kampdagen er man på træningsanlægget i Valdebebas i det nordlige Madrid tæt på lufhavnen Barajas.
Der er spisning, en let omgang træning og ellers massage og generel afslapning.

Model af Ciudad Real Madrid i Valdebebas i det nordlige Madrid

Efter “siesta” pause til at hvile midt på eftermiddagen er der taktikmøde og så omkring klokken 18:00 er der afgang med spillerbus fra Ciudad Real Madrid i Valdebebas og til Estadio Santiago Madrid i den nordlige del af det centrale Madrid. Holdet bliver eskorteret hele vejen af politi og ruten holdes åben som ved statsbesøg for at holdet ikke sidder fast i en traffikprop. Området foran den ene langside hvor spillerindgangen befinder sig er ligeledes afspærret for at sikre at bussen har fri adgang og at adgangen ikke bliver spærret af fans.
Videoen herunder viser Real Madrid bussen ankomme til en Champions League kamp på Bernabeu.

Real Madrid spillerne ankommer således først til Bernabeu cirka 1 time og 45 minutter før kampstart. Spillerne klæder derpå om og går så op på selve banen for at varme op. Opvarminingen på selve banen påbegyndes omkring 45 minutter inden kampstart. Efter 30-35 minutter forlader spillerne så banen for at gå i omklædningsrummet for at tage træningstrøjerne af og spilletrøjerne på. Derpå løber spillerne på banen til officiel præsentation til afspilning af den officielle klubhymne så videon nedenfor viser.

Reklamer

Tags: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: