Granero trøje | Real Madrid trøje Granero 24 | Spillerprofil Granero

Real Madrid SpillerProfil:
Esteban Granero eller Esteban Félix Granero Molina hvis man skal have det fulde navn med er et produkt af Real Madrid’s egen fodboldskole og er udviklet via ungdomsafdelingen. Granero er født i 1987 og har også spillet på diverse ungdomslandshold for Spanien.
I sæsonerne 2007/08 og 2008/09 var Granero udlejet til Getafe og det var der hvor “el Pirate” eller piraten som er hans tilnavn fik sit gennembrud. Han blev før sæsonen 2009/10 så hentet tilbage til Real Madrid’s førstehold efter man havde solgte spillere som Sneijder, Robben og Javi Garcia alle midtbanespillere og for at undgå at man skulle ud at investere dyrt i indkøb til bænken. Desuden var en del af Florentino Perez’ valgløfte at han ville tilbage til Zidane’erne og Pavon’erne og ville have flere spaniere på holdet. Eftersom Granero udover at være spanier sågar også er “caterano” altså fra ungdomsafdelingen ja så var det sågar et endnu bedre fit.

Granero har fået nummer 24 på Real Madrid’s første hold.
Real Madrid spiller Granero med nummer 24 på ryggen

Granero spiller i adidas adipure støvler. Som de fleste andre spillere skifter en style (altså farve og et par enkelte detaljer) op til 4 gange om året. Nogle gange bliver nogle spillere bedt om at fortsætte i en støvle selvom der er kommet en ny style for at alle de der så lige har købt støvler i den forrige model ikke synes at de så er blevet snydt. Men i princippet kan Granero komme til at have 3-4 par støvler på i løbet af en sæson.

Real Madrid spiller Granero i fuld uniform

Som man kan se af billedet har Granero tapet strømperne over anklerne for at holde strømper og benskinner på plads. Der er formentlig også tape ved den øverste kant af strømperne men det kan man ikke se fordi kanten er foldet.
Der er desuden et shortsnummer 24 på venstre lår. Man kan svagt ane 2-tallet.

Læs mere om Granero på Wikipedia! (Linket fører til den engelske version).

Reklamer

Tags: ,

En kommentar to “Granero trøje | Real Madrid trøje Granero 24 | Spillerprofil Granero”

  1. Arbeloa trøje | Alvaro Arbeloa fodboldtrøje nummer 2 Real Madrid « iRealMadrid Says:

    […] For sæsonen 2009/10 er der udover Arbeloa følgende “canteranos” (spillere fra Real Madrid’s ungdomsafdeling) i førsteholdstruppen: Casillas: Se Real Madrid spillerprofil Iker Casillas her! Raul: Guti: Granero: Se Granero spillerprofil her! […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: