Arbeloa trøje | Alvaro Arbeloa fodboldtrøje nummer 2 Real Madrid

Real Madrid Spiller Profil:
Alvaro Arbeloa kom oprindeligt fra Zaragoza men skiftede til Real Madrid som ungdomsspiller. Han nåede også at tage springet fra Real Madrid’s andethold Real Madrid Castilla og til førsteholdet hvor han var med i truppen for sæsonen 2004/05. Det blev imidlertid kun til 2 kampe og han tog derfor videre til Depor og senere til Liverpool.
Til sæsonen 2009/10 blev han købt tilbage til Real Madrid som led i den nye præsident Florentino Perez’ bestræbelser på at få flere spaniere på holdet og om muligt endnu bedre flere “canteranos” spillere fra Real Madrid’s ungdomsafdeling.
Alvaro Arbeloa fik først rygnummer 16 og senere nummer 2 da Michel Salgado samtidigt blev sat på porten og sendt til Blackburn. For gammel lød det om en spiller der havde givet alt for klubben i løbet af en 10-årig periode.

Arbeloa med nummer 16:

    Arbeloa under opvarmning

Arbeloa spiller i adidas Predator støvler som kan ses af billedet ovenfor. Omend billedet er en smule uklart ja så ser det ud som om at Arbeloa har strømperne tapet for at holde strømper og benskinner på plads.

Arbeloa med nummer 2:
Alvaro Arbeloa med nummer 2

Som man kan se på billedet har Arbeloa et 2-tal på shortsene på venstre lår. Der er et lille Real Madrid klublogo indgraveret nederst i 2-tallet.
Arbeloa har trøjen hængende løst udover shortsene. Nogle spillere har trøjen inden i shortsene mens andre har den hængende løst. I visse tilfælde sker der også det at trøjen bliver trukket fri i løbet af en kamp når spilleren bevæger sig.

For sæsonen 2009/10 er der udover Arbeloa følgende “canteranos” (spillere fra Real Madrid’s ungdomsafdeling) i førsteholdstruppen:

Casillas: Se Real Madrid spillerprofil Iker Casillas her!

Raul: Raul spillerprofil! Raul trøje , shorts, støvler!

Guti: Se Guti spillerprofil her! Guti trøje – Guti støvler!

Granero: Se Granero spillerprofil her!

Læs mere om Arbeloa i Wikipedia (artiklen er på engelsk)

Reklamer

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: