Cristiano Ronaldo SuperFly II mercurial vapor støvler | CR fodboldstøvler

Fodboldstøvler:
De nye støvler fra Nike i mercurial vapor serien Superfly II kommer på markedet d. 1 april 2010. I Euro lande bliver støvlen prissat til 375 € Euros (2800 DKK). Den måske dyreste støvle nogensinde… Om den så kan gøre amatør spilleren til en professionel skal være usagt. I følge Nike er støvlen baseret på erfaringer indsamlet over de sidste 10 år. Og med er blevet til blandt andet ved hjælp af data indsamlet siden 2006.

Cristiano Ronaldo i Nike Vapor SuperFly fodboldstøvler

For eksempel har man analyseret udskridning i 845 tilfælde under VM 2006 slutrunden i Tyskland. Derudover har der været lavet 43 prototyper af støvlen der har været testet af spillere som Drogba, Ibrahimovic og Ronaldo.
Inspirationen til denne minimalistiske Mercurial Vapor Superfly II støvle kommer fra geparden, der om nogen er spinteren indenfor dyreverdenen. Alle andre hensyn er således underlagt HURTIGHED for spilleren med denne støvle. Støvlen vejer således kun 236 gr. i skostørrelse 44. Men også pasform, knopper, design alle detaljer ganske enkelt er lavet for at gøre spilleren så hurtig som overhovedet mulig.
Selv chassiset eller sålen ligger meget lavt hvilket gør at spilleren får så meget kraft som muligt overført til afsættet.
2 af Knopperne er variable i længden så de glider længere ud på en våd bane en på en tør bane. Op til 3mm i forskel i længden. Når støvlerne ikke længere er i kontakt med overfladen trækker knopperne sig automatisk tilbage.
Støvlerne i billedet ovenfor tilhører Cristiano Ronaldo og er taget under en Real Madrid træningssamling.
Ronaldo skal muligvis spille i støvlerne første gang i Madrid derbyet mod Atletico Madrid weekend’en d. 27/28 marts 2010.
Ronaldo har via Nike ID fået indgraveret sine initialer CR på siden af støvler.

Reklamer

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: