Rafael Van Der Vaart trøje , shorts , strømper , støvler | Van der Vaart 23 trøje

Spillerprofil:

Real Madrid spiller fra Holland Rafael van der Vaart. Van Der Vaart er venstrebenet og spiller i venstre side af banen eller på den forreste midtbane. I Real Madrid spiller Van Der Vaart med nummer 23 på trøjen. Navnet der står skrevet er VAN DER VAART.

Rafael Van der Vaart nummer 23 trøje

Van der Vaart spiller i Nike fodboldstøvler. Modellen er en nyhed hos Nike CTR 360. Hvilket formentlig betyder med control 360 grader.

Van Der Vaart udfører hjørnespark for Real MadridPå shortsene kan man se shortsnummer 23 på venstre lår.

Van der Vaart bærer en kortærmet Real Madrid spilletrøje men med en stramtsiddende adidas power trøje indenunder der giver varme og sørger for optimal omsætning af kraft til energi. En langærmet Real Madrid trøje ville ikke give denne funktion men der er selvfølgelig ikke noget i vejen for at spille med en sådan tætsiddende power trøje indenunder en langærmet trøje. Det er imidlertid et krav fra UEFA og det spanske fodboldforbund at varme trøjen eller varme shortsene er samme farve som spilletrøjen / shortsene respektivt sådan at der ikke kommer forskellige farver i spil.

Van der Vaart med Real Madrid trøje set forfraDer er et stort LFP ærmemærker på venstre ærme af trøjen til alle kampe i den spanske Liga og i den spanske pokalturnering.

Van der Vaart bærer sin trøje udenpå shortsene men har sin varmetrøje siddende indenfor shortsene.

Strømperne er formentlig tap’et både foroven og forneden som hos de fleste spillere. Dette gøres både for alle holde benskinner og strømper på plads.

Reklamer

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: