Real Madrid spiller Raul Albiol | R. Albiol 18 trøje | shorts | støvler

SpillerProfil:
Real Madrid hentede før sæsonen 2009/10 det unge spanske forsvarstalent Raul Albiol til klubben for at forstærke midterforsvaret. Det var meningen at Albiol sammen med Pepe skulle udgøre den centrale akse bagude hos Real Madrid. Da man samtidigt ønskede at få flere spaniere på holdet og at forynge spillertruppen var Albiol nærmest et perfekt match. Raul Albiol er også inde omkring det spanske landshold men ligger der i hård konkurrence med Pique og Puyol om start pladserne. Så Albiol kommer muligvis til at se VM slutrunden fra sidelinien. Trods alt bedre med et court side sæde til et af de bedste hold Spanien end at skulle se kampene på fjernsynet hjemmefra.

Raul Albiol med trøje nummer 18 for Real Madrid

På Albiol’s trøje står der “R. ALBIOL” og han har fået nummer 18 i Real Madrid. De lave numre var allerede optaget men hvis en spiller som Gago f.eks. forlader klubben ja så er det muligt at Albiol måske på et tidspunkt kommer til at spille med nummer 5. Eller hvis M. Diarra forsvinder kunne nummer 6 også være en mulighed. Det er også meget muligt at han er godt tilfreds med at spille med nummer 18. Og at han derfor bliver ved med spille med det trøjenummer.

Real Madrid spiller Albiol fodboldstøvler og shorts

På venstre lår af shortsene ses shorts nummer 18.
Raul Albiol spiller i Nike fodboldstøvler. Den model han bruger er Total 90 som også for eksempel holdkammerat Sergio Ramos optræder i.

Real Madrid forsvarsspiller Raul Albiol i fuld uniform

Til sidst ses Raul Albiol i fuld uniform. Med trøje, shorts, strømper og fodboldstøvler. I samme billede ses forsvarskollega Arbeloa.

Reklamer

Tags: , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: