1,2 millioner solgte Real Madrid trøjer med Ronaldo 9 – alene i Madrid

Sports statistik:
I følge den portugisiske sportsavis A Bola, der følger Ronaldo og andre portugisiske spillere i udlandet tæt, ja så har Real Madrid alene i Madrid solgt 1,2 millioner trøjer med RONALDO 9. Krise eller ikke krise – dette skulle i følge kilder i Real Madrid være den bedst sælgende trøje nogensinde også bedre end Zidane, Figo, Ronaldo da Lima, eller David Beckham.
Real Madrid har selv to forretninger i Madrid der sælger deres varer. Der er en stor superstore ved stadion Bernabeu i 3 etager. Kælderetagen er dedikeret til merchandise. Stueetagen er dedikeret spilletøjet og støvler. Første etage er hvor man kan få tryk på trøjen + almindelige adidas produkter. Denne superstore er således både en adidas superstore og en Real Madrid superstore.
Downtown Madrid tæt på Puerta del Sol ligger der så en lidt mindre forretning der udelukkende sælger Real Madrid varer. Der er merchandise og spilletøj + at man kan få taget sit billede så det ser udsom at man står ved siden af en Real Madrid spiller inde på Bernabeu.
Hvorvidt at de 1,2 millioner trøjer er solgt alene i disse 2 forretninger der køres af klubben selv eller om det også gælder salget i andre detailforretninger i Madrid melder historien ikke noget om.
F.eks. er der en anden stor Madrid institution varehuset El Corte Ingles (Spanien’s svar på Magasin) der også er en god ven og bekendt af kongeklubben, som har mange afdelinger i Madrid og også store sportsafdelinger med et stort udvalg af Real Madrid trøjer, træningstøj og merchandise + andre spanske klubber og de store internationale hold som Liverpool, Man Utd og Inter.
Men uanset om det er i klubbens egne forretninger alene eller det er samlet i Madrid ja så er 1,2 millioner trøjer alene med Ronaldo mange fodboldtrøjer! Der bor 3 mio mennesker i selve Madrid og 6,5 millioner i hovedstadsregionen. Men Estadio Santiago Bernabeu er den næstmest besøgte turistattraktion i Madrid efter museet el Prado. Så derfor kan man godt regne med at en stor del af de trøjer der er solgt er gået til de mange millioner turister der hvert år besøger Madrid både fra Spanien og fra andre lande.

Reklamer

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: